"Nem tartozik a szabadsághoz", hogy az otthonában zargassanak egy politikust, vagy bárki mást. Ezért is lesz alkotmányos alapjog az otthon védelme is - mondta Orbán Viktor a szokásos pénteki rádióinterjújában. A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Orbán Viktort az "otthon védelme" alkotmánymódosításról is kérdezték, amit Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón jelentett be - emeli ki a miniszterelnök interjúból az atv.hu.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Már megint az a fránya emlékezetem II.

csak most nem egy klasszikus vicc ugrott be, hanem a Szijjártó-Rogán tandem nem tegnapi akciója

Mint ismert ártunk és qurmányunk a létfontosságú STOP-Soros törvény mellett és/vagy részeként „alkotmányos alapjog az otthon védelme” felkiáltással meg kívánják tiltani, hogy tiltakozzanak az emberek. Egyelőre csak az otthonok vonatkozásában. Igaz ők már mindenütt otthon értik magukat sportpályától, az óvodákig! =))
Őfeneség azt mondta a dologról, hogy „az alkotmánymódosítással mint generális elvet akarják mondani, hogy ne lehessen zargatni otthon az embereket, mert mindenkinek szüksége van a nyugodt otthonra”!
Nos nekem az úgy tízt éve történt akció ugrott be, ahol a derék Rogán és Szijjártó képviselőurak „egy csürhe élén megrohanták Gyurcsány lakását és ott ordítoztak” (legalább is a párt-média így szokott mostanában fogalmazni az akkorinál sokkalta lightosabb akciókról)!
A dolog pikantériája, hogy Klára asszony kiment és a két derék polgárt meginvitálta egy kávéra! =))
Gauntlet
Kit zaklattak? Téged? a rendőrség 500 méterre se engedi közel a tüntetőt, nemhogy az ablakod alá!
csipetke
Orbán sűrűn tesz erős kijelentést,de a mentális állapotát látva a kutyát se érdekli,mikor mit mond.
Legtöbbször egyik mondatával agyonveri a napokkal azelőtti mondandóját.Egyébként pedig ha valaki politikus,baromi sok pénzért,és emberek sorsáról rosszul dönt,az viselje a következményeit,akár azt is,ha a háza előtt tüntetnek.
dr. prédikátor
És az nem zaklatás amikor a fityfasz csürhe választásokkor a saját lakásomba zavar, vagy telefonon zaklat??Cigus fecalicus te geci, rohadj már le!!!
Eriksson
Ha a szomszédom történetesen politikus és rendszeresen járnak tüntetni a háza elé, az engem baromira zavar. Ha, mondjuk egy ilyen alkalommal úgy berágok, hogy slaggal oszlatom szét a bandát, akkor mi van? Elvitetnek a rendőrökkel?
Szeparepa2
Épp ideje volt! Azon kevés ötletei között van amivel egyetértek. A lakhatási nyugalomhoz való állampolgári alkotmányos alapjog minden fejlett országban szent sérthetetlen és talán a legerősebb jog, ennél már csak az élethez van talán erősebb joga egy embernek egy kulturált jogállamban. Magyarországon másodpercről másodpercre van eltiporva a magyarok szinte minden alapjoga... végre egyet kiemelnek, szarok rá hogy önérdekből, de végre egy alapjogunk ami amúgy máshol szót sem érdemel, nem képezheti vita tárgyát, rögzítve lesz és a sértésre remélhetőleg amint életbelép ez a jog, akkor BŰNCSELEKMÉNY LESZ. Tehát AZ ANYABASZÓ PATKÁNY ZSERNYÁKNAK KURVAANYJABASZTA KUTYAKÖTELESSÉGE LESZ ONNANTÓL KEZDVE, HA BEJELENTENEK EGY CSENDHÁBORÍTÁST NAPPAL IS, TAKARODNI KI A CÍMRE ÉS FELVENNI A JEGYZŐKÖNYVET, MEGÍRNI A FELJELENTÉST BŰNCSELEKMÉNY ÜGYÉBEN... nem pedig magasról telibeszarni és mindenki akinek ezt a jogát sértik (milliók az országban!!!), szépen csendben beleőrülhet, illetve beledögölhet, mert a folyamatos zajjal való kínzás stresszt okoz, otthonodban folyamatos stresszben élni, súlyos szív- és érrendszeri betegségeket okoz rövid úton... évente tízezrek halnak meg infarktusban, agyvérzésben, szívrohamban, agyérgörcsben, gutaütésben stb... ezek többsége ilyen okokból pusztul bele a tehetetlen idegbe... a tettrekészebbek, meg önbíráskodnak, aztán vagy buknak vele vagy nem, általában utóbbi és szépen mennek a börtönbe, vagy éppen ha esetleg nem, akkor meg az ebből kinőtt szomszédharcba döglenek bele, vagy kerülnek miatta jó időre megintcsak böribe, és van még egy tettrekész csoport, akik azt gondolják ilyen világban nincs értelme élni... és tesznek is az ügy érdekében... évente további EZREK!!! Ennyit a magyarokról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 20., 07:49
VV Fanni anyja szerint lány a túlvilágról üzen neki
Itthon - 2019. March 20., 06:14
Pártos Csilla megbékélt Pécsi Ildikóval