"Nem tartozik a szabadsághoz", hogy az otthonában zargassanak egy politikust, vagy bárki mást. Ezért is lesz alkotmányos alapjog az otthon védelme is - mondta Orbán Viktor a szokásos pénteki rádióinterjújában. A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Orbán Viktort az "otthon védelme" alkotmánymódosításról is kérdezték, amit Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón jelentett be - emeli ki a miniszterelnök interjúból az atv.hu.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Igaza van, a politikust - ha nem tetszik - ne válasszuk meg.Utána meg ha vét a bíróság dolga!
RonaGyuri
Már megint az a fránya emlékezetem II.

csak most nem egy klasszikus vicc ugrott be, hanem a Szijjártó-Rogán tandem nem tegnapi akciója

Mint ismert ártunk és qurmányunk a létfontosságú STOP-Soros törvény mellett és/vagy részeként „alkotmányos alapjog az otthon védelme” felkiáltással meg kívánják tiltani, hogy tiltakozzanak az emberek. Egyelőre csak az otthonok vonatkozásában. Igaz ők már mindenütt otthon értik magukat sportpályától, az óvodákig! =))
Őfeneség azt mondta a dologról, hogy „az alkotmánymódosítással mint generális elvet akarják mondani, hogy ne lehessen zargatni otthon az embereket, mert mindenkinek szüksége van a nyugodt otthonra”!
Nos nekem az úgy tízt éve történt akció ugrott be, ahol a derék Rogán és Szijjártó képviselőurak „egy csürhe élén megrohanták Gyurcsány lakását és ott ordítoztak” (legalább is a párt-média így szokott mostanában fogalmazni az akkorinál sokkalta lightosabb akciókról)!
A dolog pikantériája, hogy Klára asszony kiment és a két derék polgárt meginvitálta egy kávéra! =))
Gauntlet
Kit zaklattak? Téged? a rendőrség 500 méterre se engedi közel a tüntetőt, nemhogy az ablakod alá!
csipetke
Orbán sűrűn tesz erős kijelentést,de a mentális állapotát látva a kutyát se érdekli,mikor mit mond.
Legtöbbször egyik mondatával agyonveri a napokkal azelőtti mondandóját.Egyébként pedig ha valaki politikus,baromi sok pénzért,és emberek sorsáról rosszul dönt,az viselje a következményeit,akár azt is,ha a háza előtt tüntetnek.
dr. prédikátor
És az nem zaklatás amikor a fityfasz csürhe választásokkor a saját lakásomba zavar, vagy telefonon zaklat??Cigus fecalicus te geci, rohadj már le!!!
Eriksson
Ha a szomszédom történetesen politikus és rendszeresen járnak tüntetni a háza elé, az engem baromira zavar. Ha, mondjuk egy ilyen alkalommal úgy berágok, hogy slaggal oszlatom szét a bandát, akkor mi van? Elvitetnek a rendőrökkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.