Minden évben bővültek a családok támogatásai az elmúlt nyolc esztendőben – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a gyereknap alkalmából tartott vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Rétvári: az elmúlt nyolc évben minden esztendőben nőttek a családok támogatásai

Rétvári Bence elmondta: 2010-ben a családok mintegy ezermilliárd forintot kaptak, ez az összeg az idei évre megduplázódott.

Az államtitkár hangsúlyozta: a kormány számára mindig a családok voltak az elsők, és ha a gazdaság jól teljesített, a családok juthattak először támogatáshoz.

Büszkék vagyunk arra, hogy Európa egyik legkiterjedtebb családtámogatási rendszere a magyar, ez azért történhetett meg, mert mindig a családok álltak az első helyen

- tette hozzá.

(MTI)

Cikk- és címlapokép: MTI Fotó: Máthé Zoltán, archív

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Kár, hogy leginkább a gazdag családok támogatásai nőttek, minél gazdagabb, annál jobban, a keményendolgozó kisember csak lóf@szt kapott esti fénnyel, az meg nincs jó hatással a szaporodásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Rétvári milyen filmet néz?De hogy nem azt,amit mi,az héccencség.Minden évben emelkedtek a családok támogatásai?Mégis milyen támogatás?Úgy rémlik,a családi pótlék pl 12 éve nem emelkedett.(de lehet,hogy régebben)
Grafix69
Azért osztogattál krumplit a családoknak két hónappal ezelőtt , hogy még jobban meglegyen a támogatás , NEKED.
cikicakk55
@csipetke: A fiam 20 évig kapta a családit. 1996- ban született 1 x emeltek a 20 év alatt,ha jól emlékszem 2000- ben 500 ft- ot Az utlolsó 12_évben 12. 700 ft volt. 20 éves koráig is azért kapta,mert nappalin tanult tovább az érettségi után.
bencemacska
@csipetke: tegnap, 22:43
Dehogynem emelkedett, csak nem a családi pótlék, hanem az adókedvezmény azoknak, akik egyébként nincsenek rászorulva!
csipetke
@bencemacska: Ki van ez találva.A kisember még véletlenül se járjon jól..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.