A kormány és a Magyar Cserkészszövetség közös értékalapon áll – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Pest megyei Nagykovácsiban, az országos cserkésznap nyitóeseményén, a felújított Teleki-Tisza-kastély ünnepélyes átadóján.

Az a hagyomány, világlátás és gondolkodásmód, amelyet a Magyar Cserkészszövetség és a kormány magáénak vall, egy tőről fakad – fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor az "új kordivatokkal" riogatta a cserkészeket

Orbán Viktor hangsúlyozta:

ha hagyjuk, a modern idők, az új kordivatok folyamatosan alááshatják azokat a kulturális alapokat, amelyek a cserkészeket cserkészekké, Magyarországot pedig magyar országgá teszik.

Ez a cserkészközpont azonban az egyik erőcentruma lehet annak a 21. századi kereszténydemokráciának, amely garantálja az ember méltóságát, szabadságát és biztonságát, megvédi a férfi és a nő egyenjogúságát, a hagyományos családmodellt, a keresztény kultúrát, és a 21. században is esélyt ad "nemzetünk fennmaradására és gyarapodására" – mondta a miniszterelnök a Teleki-Tisza-kastély parkjában, amelyet az épülettel együtt 2013-ban kapott meg a Magyar Cserkészszövetség.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a politikai pedofilia újabb rémtette! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A kiszes kistaférozás módszere ime már elő is jött !!!
RonaGyuri
a politikai pedofilia újabb rémtette! =))
Zeta
És akkor szépwn elkezdtünk a Horhhy korszak felé haladni a xxl.századba.
papa.49
Mondja ezeket a szavakat egy rohadt kiszes szarházi, aki kisztitkár volt !!!
Edmond Dantes
...mondja mindezt a kommunista ifjak egyik díszpintye,a volt párttitkár családban nevelkedett KISZ titkár.Legalább ne ő mondja el ezt a sok üres baromságot,mert hánynom kell.Nem az az igazi baj ezzel az emberrel,hogy mi volt,hanem az,hogy mi minden lett,ezt már felsorolni is komoly teljesítmény.!!!
tudode
Ugyan még .. t a b ú, de a VILÁGHÁLÓ megörökítette az, hogy valójában "csak" KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN magánhadsereg .. b a s á s k o d i k , a HADICSELEKKEL átvert országon:
.
-----Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Az Ország Háza közelébe sem lett "volna" engedni EZEKET a kárörvendő nyikhajokat, mert az elmúlt 30 év bebizonyította a Soros György lenyúlásától napjainkig, hogy MÉLTATLANOK az ország KÉPVISELETÉRE!
.
Vesztébe rohan az ORSZÁG azok miatt, akiket .. s z i r é n h a n g j á v a l .. elkábított ez a POLITIKAI KALANDOR/SZÉLHÁMOS!
kisrigó
Undorító, hogy mindenre rátelepszik ez az aljas, álszent politika, élen a szélkakassal! Miről hablatyol már megint!? Tönkretesz mindent, amibe beleszól. A lényeg, hogy kaptatok egy kastélyt, lesz még más is, csak "viselkedjetek jól", legyetek hűek a kormányhoz! Végtelen gőgjében azt hiszi a kedves vezető, hogy minden megvehető! ( Sajnos, egyre inkább igaza van!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.