A Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője szerint megdöbbentő és nagyon aggasztó, hogy "a Soros-hálózat már a magyar bíróságokra is betette a lábát".

Halász János vasárnap Debrecenben újságíróknak azt mondta: az egyik legismertebb migránsbarát "Soros-szervezet", a Magyar Helsinki Bizottság rendszeresen úgynevezett migránspárti érzékenyítő tréningeket tart bíróknak, bírósági alkalmazottaknak a migránsokat érintő ügyekben.

A Fidesz most egyszerre támadja az úgynevezett Soros-szervezeteket és a bíróságokat

A frakciószóvivő szerint azon dolgoznak, még az igazságszolgáltatáson keresztül is, hogy még több migránst juttassanak be Európába, illetve megakadályozzák a kiutasításukat.

A "Soros-hálózat" tehát nem csak jogsegéllyel, hanem a bírók befolyásolásával is segíti a migránsokat abban, hogy Európába tartsanak – tette hozzá.

Halász János szerint ez szembemegy a magyar emberek és a magyar kormány akaratával, és fenyegeti az igazságszolgáltatás függetlenségét és a nemzetbiztonságot is.

Ezért a Fidesz közérdekű adatigényléssel fordul a bíróságokhoz a "Soros-hálózat" befolyása miatt

- jelentette be a frakciószóvivő.

Hozzátette: a magyar emberekkel együtt szeretnék tudni, hogy pontosan kik, milyen szervezetek, mikor, hol, kiknek tartottak eddig ilyen migránspárti érzékenyítő tréningeket a magyar bíróságok dolgozóinak.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Már előre magyarázzák a bizonyítványukat, hogy miért kell a kormány által felügyelt új bíróság, ahol majd a kormánynak tetsző ítéletet hoznak még a tárgyalás előtt!
NagyB
Szerencsetlen tetvek orbanbirka halasz aki nyolc eve ul a parlamentbe semmit teve...egyetlen egyre jo..segget nyalni!
gulyasgyula
Az olyan birákat aki nem tudnak itéletet hozni az AJKAI VÖRÖISZAP ügyben el kell zavarni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.