A miniszterelnök Nagykovácsiban azt mondta nekünk, hogy lehet kérdezni, de nekünk nem fog válaszolni. Még futball-ügyekkel kapcsolatban sem. 

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Sámannus: Vagy a csatornába mint a másik elődje a Kadhafi !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez a csutigörény ritka egy geci tetű !!!
Nessy
Ezért megy óvodába, meg öregotthonba, mert ott biztos nem fognak kérdezni!
Sámannus
Majd amikor mászik be egy híd alá akkor is ezek fogják kihúzni őkegyelmét.
papa.49
@Sámannus: Vagy a csatornába mint a másik elődje a Kadhafi !!!
Sámannus
Mindenki mondhat akármit, ez már bujkálás, csak még vannak mellette aki fedezik.
papa.49
@Sámannus: Te ez akkora bunkó, hogy a 6 méteres pátriafalat egy csapással le lehet vele ütni ))))))))))))))
RonaGyuri
az az igazság, hogy a választások előtt még érteni véltem ezeket a pedofil jellegű akcióz; azt gondolta, hogy ezek még benyalják az idióta meséit. Sajnos, mint kiderült sok választójogosult is!! =))
simmering73
És ez a kisg..i az ország első embere.
Macskaszem
A biztonságiakon kívül, nem volt ott senki, az ujságírókat levegőnek nézték, de a kormányzati fake news szerint ez a gyáva féreg a napokban csak úgy elment egyedül fagyizni, és mit ad isten,"véletlenül"ott volt egy fotós is, aki rögzítette az eseményeket. Istenem, de sz@r történet.
papa.49
@simmering73: Embernek nem nevezném max. emberszerűnek !!!
Jozefina
Talán a sok özül az egyik egyszer álmodik egy nagyot és akkor...
tulipan
@Macskaszem: Ehhez képest a narancsos Dagadék, ma reggel inflenzás volt, a fake news szerint ! :D
Pálinkás Pál
@Pegero: Hűha..sokat törted a fejed ezen a baromságon ,amit ideböfögtél?Ez a csúti cigánybunkó már egy középiskolás kérdésére sem tudna felelni!!!
tulipan
@Pegero: Szereinted ennek a hülye Dagadéknak, egyáltalán mi lehet a "normális kérdés'".? Ez ugyanis diktátori gyalázat, amit a sajtóval művel!!!
Clavigo
@Pegero: Ennek a retkes felkapaszkodott Meszticnek KÖTELESSÉGE lenne a sajtó kérdéseire válaszolni.
Pálinkás Pál
Vettem a fáradtságot,megnéztem a videót...cirkusz a népnek...mert bizony ezek miatt a füleses marhák miatt bőven ki lehetett volna lőni a pohost!!!ak kicsit is ért a személyvédelemhez,az csak itt hibák halmazát látja!!!
Gauntlet
annyira védik hogy oldal-fedezékre már nem is jutott.
lehet emelni kéne neki oldalra egy Fortnite -fedezéket? esetleg egy launch-pad segíthet! perhaps
Clavigo
@Pegero: Aha... ,, Egy percig sem gondoltam azt,,hogy ennek a Piritott Madzsarnak a szavazói képesek valami értelmes megnyilvánulásra.
kulabombaafityiszre
A nép hülyébbik részének hőn szeretett vezére egy beszari senki.
Amennyiben nem mikrofonállvány a kérdező,akkor még a testőr slepp gyűrűjében is összefossa magát.
Edmond Dantes
Bátran nekiront egy a távoli USA-ban élő-őt korábban bőségesen pénzelő-idős embernek,de egy magyar újságíró kérdésétől be van szarva.Kitalálták a varázs szót: Aki nem a zsebükben illetve a seggükben van,az mind hamis híreket gyárt.Fake news a menekülő ösvényük .És ez az alak Magyarország miniszterelnöke.Nem az újságírót alázza meg,hanem az olvasókat.
kereső
@Pegero: Miniszterelnökünk meg bunkó.Ha "értően" nézted a videót nem a fociról akart kérdezni az ujságiró.Most ,hogy ollan nagyon divatos lett ez a "fake news"-mindenki az aki nem a magyar idők,ripost,vagy prostisrácok?
kereső
@Pegero: láttad a videót?Igen? A ripoter nem tehetett fel kérdést-nem is tudjuk mit akart kérdezni.Végül kérdezte meg,hogy "focival kapcsolatban SEM kérdezhet?
Vagy nem ugyanazt néztük? Tudja ő nagyon jól ,hogy mit jelent a fake news, csak azt nem értette,hogy az Index-et miért tartja annak a miniszterek elnöke.
Egyáltalán értetetted az egészet?
iluminati
@Horizont: Milyen két harmaddal??? több mint 1 millió szavazatot át csoportosított akik nem rá szavaztak, mert ő hozott egy törvényt miszerint, amelyik párt vezet a vállasztáson kap bónusz szavazót az ellenzéktől...még az is rá szavazott aki nem...tulajonképp az eberek akarata semmit nem ér csak tárgynak, tulajdonnak nézi a szavazókat...
iluminati
@kereső: szerintem semmit nem látott...
Sziszifusz
@Pegero: Nem igazán az a baj, hogy különböző kifogásokra hivatkozva, nem válaszol az ilyen, alkalom adta helyzetekben feltett kérdésekre, hanem az hogy máskor sem. Szerencsétlen újságírók kényszerhelyzetben vannak, ezért ott próbálkoznak ahol tudnak.
Orbán Viktor évek óta nem tartott olyan sajtótájékoztatót, ahol független vagy ellenzéki újságírók is szabadon feltehették volna kérdéseiket és azokra, válasz is kaptak volna.
Az itt-ott megtartott sajtótájékoztatókon, a válogatott mikrofonállványok, előre megadott kérdéseket tehetnek fel és kapják meg azt a választ amelyet már előre tudhatott mindenki.
Nahát ez nem éppen a sajtószabadságot mutatja.
Tisztára olyan a helyzet mint az 1950-es évek Magyarországán volt.
kulabombaafityiszre
@Pegero:ma, 16:41
Jól van te vagy ma az ügyeletes senki.Megdolgozol a pénzedért.
Neked az is a helyén való lenne ha a vezéred farbatoszna.
Megmagyaráznád azt is miért jó az neked.
Egyébkén meg a beírásod egy nagy fake news,csak a vezéred farának nyalogatása a fő cél.
Vigyázz ki ne ess pikszisből,mert tudod a diktátorocskád eléggé szeszélyes ember.
Biztosan jobban tudod az Indexes újságírónál mi az a fake news elvégre a te meg a hozzád hasonlók gyártják,fizetésért megrendelésre.
advocat
Az a helyzet, hogy válaszolni nem tud, csak felolvasni! Ennyi!
Nessy
Nem tudom, miért jutott eszembe Tiborc ( nem a vejko) panasza!
"Ő csorda számra tartja gyűlevész
Szolgáit! éppenséggel mintha minden
Hajszála egy őrzőt kivánna; sok
Meránit, olykor azt hinné az ember,
Hogy tán akasztani viszik, úgy körül
Van véve a léhűtőktől, "
Grafix69
Arrogáns fasz , az embereivel együtt , egy jellemtelen senki , a nép pénzén .
papa.49
Már csak arra lennék kíváncsi a tulajdoni lapon ki szerepel tulajdonosként ???
Vannak tippjeim !!!
papa.49
Az szinte teljesen biztos, hogy nem a cserkész szövetség !!
nevemnick
Csak úgy:

2016-ban!!! a horvátországi-szlovéniai Dráva-Mura torkolat környékén, Légrádtól nem messze segítettem egy projekt felmérésen a horvát-szlovén barátaimnak. Egyik nap a torkolat környékén, egy sásos területrészen látogatott meg minket egy csinos hölgy két férfi kíséretében.
A két férfi közül az egyik a szlovén, a másik a horvát projekt vezetője volt. A hölgy ismerősnek tűnt, de egész addig nem tudtam hova tenni, míg be nem mutattak neki: Kolinda Grabar-Kitarovic, Horvátország államfője volt. Több mint két és fél órán keresztül tájékoztattuk a közös projekt céljáról, de közel s távol egyetlen egy bunkót sem láttunk...
Más világ... ennyi.
magyarbakancs
Minek kérdezni ?
mindig ugyan azt mantrázza.
Soros,Brüsszel,Eörs- Magyarország,Gyerek szaporulat.
Ügy lehet vele riportot készíteni ,hogy ott sincs mert minden választ tudunk.
dr. prédikátor
Én csak egyet szeretnék kérdezni a gecitől: Mikor fordulsz már fel???
karma1
Elvegre ha bemennenk egy elmegyogyintezetbe, ott se beszelgethetnenk szabadon az apoltakkal...:o)))

Jol van ez igy... Legalabb kesobb tudja meg, hogy o az a kiraly, akit a ket szabolegeny jol atkurt a nemes szovettel...:o))))
Edmond Dantes
@kereső: Tökéletesen korrekt válasz.Perego-n kívül mindenki érti.Remélem azért ő is,csak az a fix segg,az nagyon vonzó...
Clavigo
@Shikari: Csak rá ne taposs a szaros nyelvedre, Tölcsérseggű.
Borsodi
Ez szánalmas ez a mi miniszterünk? Szégyen hová süllyedtünk.Már lassan nem mer a szerető népe közé jönni.
Desischado
@Horizont: Hú, de jól megfogalmaztad a lényeget! Pontosan ez az ábra. orbán egy besz@ri gyáva alak. Undormány, ahogy fosik a kérdésektől. És ez a miniszterelnök?! Istenem, szégyen az országra nézve, ez a gyáva, hazug bunkó parazita!@dr. prédikátor: Ez engem is nagyon érdekelne! Esküszöm, pezsgőt bontok, amikor eljön ez a jeles nap!
csipetke
Orbán most nem mondhatta a kellemetlen kérdésre,hogy boldog karácsonyt,nyilván a közeli seggnyaloncok tanácsolták neki,hogyha neki nem tetsző/,vagy kellemetlen kérdést kap,azt kell mondani,hogy fake news,oszt jóvan.Kb 20 évvel ezelőtt még tudott papír nélkül beszélni,ma már csak felolvassa,amit megírnak neki.A fideszes hazugsággyárnál nincs termékenyebb f@szságyártó,bár már találhatnának új ellenséget,mert ez a Sorosozás már igen avas.Sorosnak pedig 88 évesen nincs jobb dolga,mint a magyar bíróságokat befolyásolni,és a többi idióta dolog,amit a fidesz tol vele kapcsolatban.Elmeroggyantak gyülekezete.
tulipan
@Shikari: Te asztán, igazán megteheted, hiszen.oszlopos tagja vagy ennek a narancsos, agyatlan zombi, "elmeroggyantak gyülekezetének"! :) .
tulipan
@Shikari: Tudod, nem tudom eldönteni, hogy Te melyiknek tarod magad? T.i. Picsa nem vagy, vagy hülye?? T.i. azt látom, hogy tükörbr nem, szeretsz nézni és '"imádod" a nőket, de szerintem
ŐK utálhatnak, és az is jól LÁTHATŐ, hogy EGY nagy marha viszont VAGY! )
tulipan
@Shikari: Egyébkénj pedig ritka jó és részletes LEIRÁSÁT adtad a valódi NÁCI ÉLETESZEMLÉLETNEK!!!
csipetke
@Horizont: 16.40 Soros tata 88 éves.Az egész világ kiröhögi már a fideszt,hogy egy agg öregember ellen hadakoznak megállás nélkül...
csipetke
@Horizont: 14.28 Nem érdemes vitatkozni ezzel a néhány emberrel.Lássuk be,ők ezért,hogy itt vergődve verik a nyálukat,a fidesztől pénzt kapnak.Sz@rd le őket.Csak mondják a f@szságaikat,a kutyát se érdekli.Ez a munkájuk,hogy itt b@sztatják az embereket.Bár most munkaerőhiány van,akár értelmes munkát is végezhetnének,de ez a fajta dolgozni nem akar,ezért beálltak fidesz-trollnak.Nézz át rajtuk...
nezelodo
Hogy képzelik ezek az újságírók, hogy a vezér megosztja zseniális , világmegváltó gondolatait a birkanyájjal? Az meg hogy annyian védik, csak délibáb, hiszen lehet, hogy Brüsszelbe szalad éppen csatába, egyszemélyes hadseregként, és megtisztítja az EU-t a Soros zsoldosoktól! Minek oda annyi léhűtő, elboldogul ő maga is Európa, mit a világ megmentésével és az irányításával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.