A ferencvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához, akik kiraboltak egy embert, a bátor szemtanút pedig megverték.

A BRFK csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik a rendőrség honlapja szerint május 27-én reggel 5 óra 35 perckor a Boráros téri villamosmegállóban elvették egy padon alvó ember pénztárcáját.

Ezt egy szemtanú észlelte, és szóváltásba is keveredett az elkövetőkkel, ezért a társaság egyik tagja nekiesett, és többször megütötte.

A rendőrség közzétette az elkövetők fotóját, hogy minél hamarabb megtalálhassák őket:

Összeverték a szemtanút, aki szóvá tette a Boráros téri zsebelést

(police.hu)

Fotó: police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez is Orbán "szeretet" hintésének hatása.
CsipkeRózsa
Ez is Orbán "szeretet" hintésének hatása.
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: valami hasonlót akartam én is mondani: olyan kormány-program szerű a dolog! =))
qxy
Egyszer a húgom oldal táskájába könyékig a cigány, észre vettem és a fém szegélyes táskát, rá csuktam a kezére..- Itt rohad le a kezed a kurva anyádat. . Volt ám sivalkodás.- jáj má jáj má. Na jött is a rend őre, Na kit büntetett meg? Én meg erre azt mondtam na veled is azt kellene mint Tolni a farkasokkal. .a cigányt fel kapni a lábánál fogva és agyon verni az ilyen rendőröket. .- Na ki kapott ezért is büntetést. ? De két nap múlva nyakon is vágtam a rendőrt. Civílben volt és zutty Majd azt mondtam.- Bocsi, össze kevertelek valakivel aki meg büntetett mert igazam volt. Nem is szolt semmit.
advocat
Ezek tényleg az Isten barmai. Vajjon miért van annyi kamera az utakon? Nem gondolkodnak, mert még arra is képtelenek! Megérdemlik a sorsukat.
papa.49
A ,,rejtett erőforrás,, feszeleg, persze megtehetik mert őket nem lehet megbüntetni !!!
lópicigáspár
És közben Allahu Akbart kiabáltak, mert ezek biza migránsok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.