Magától nincs béke és a biztonság, folyamatosan tenni kell érte – hangsúlyozta Benkő Tibor honvédelmi miniszter vasárnap Budapesten, a magyar hősök emlékünnepén.

Benkő Tibor a Rákoskeresztúri új köztemetőben, a Magyar Katonahősök Emlékművénél mondott beszédében kiemelte: a magyar hősök emléknapján nemcsak a hősi halált halt katonákra, hanem azokra a polgári, civil emberekre is emlékezünk, akik a hazáért, az ország függetlenségéért, szabadságáért, a magyar nép boldogulásáért áldozták az életüket.

„Nekik köszönhető, hogy létezik Magyarország, léteznek a magyarok”

A legnagyobb hálával, tisztelettel és köszönettel tartozunk nekik – jelentette ki a miniszter, hozzátéve: nekik köszönhető, hogy létezik Magyarország, léteznek a magyarok, létezik a nemzet.

(MTI)

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Kinek köszönhetjük,hogy családok szakadnak szét,a deviza tartozások miatt,esetleg a halálba menekülnek? Ezrével mennek el fiatalok az Országunkból mert nem sok esélyt látnak a boldogulásukban.Más országokban fognak létezni az innen menekült Magyarok.
papa.49
@Borsodi: Vajon kinek is ???
Hát a csutigörénynek, meg a bandájának !!!
nevemnick
@durbincs: okoska halfarkocska? soha nem voltam rászorulva júdáspénzre mint te. Ha tanultál volna és nem a birkák-kecskék, és jelenleg a vezíred farát túrnád, akkor nem kellene éhbérért lejáratnod magad.
tudode
Miniszter úr vajon mit tud a ..H I D E G H Á B O R Ú R Ó L, amiatt - többek között - élhetetlen lett a NAKI miatt ez az ország.
.
Aki teheti .. s p u r i z i k .. ki ebből a KILÁTÁSTALANSÁGBÓL, nizonytalanságból,ki merre lát E-MIGRÁL!
Edmond Dantes
Elnézést kérek a kérdésért,de ez a "durbincs" normális? Ha nem,akkor tőle kérek elnézést,mert nem vettem észre,hogy hülye.Tessék elolvasni bármelyik szövegét,ilyeneket gondolom,hogy csak a gumiszobában írhatnak.Telis tele kérdőjellel!!! Valaki tudja ennek a dilinek a latin nevét? (magyarul ugyanis hülye)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.