A német konzervatívok a jelek szerint megunták a budapesti provokációkat. A Fidesz két feltételt kapott, és bár egyik sem lehetetlen kérés, a kommunikációjuk nem lenne egyszerű Magyarországon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@emerencia: Valószínűleg az olyanok mint te meg én, akiknek nincsenek tartalékai, nincs egészsége, nem tud már váltani !!!
rdos
@ittott: :-) Nem inkább narancsbolsevizmus lesz az? :-(
papa.49
Na csutifélkegyelmű MOST DOBTÁK RÁD AZ ATOMBOMBÁT, ha frakciótok kizár már csak percek kérdése mikor vonják meg a szavazati jogunkat, ja és elzárják a PÉNZCSAPOT VÉGLEG !!!
rdos
@emerencia: Nem is tudom, csak egy kósza ötlet. Keresztyéndemokráciában a "vatikáni valuta" érvényes fizető eszköz? Az Isten fizesse meg válaszod. :-)
kereső
Majd hiszem,ha látom+-mondta az egyszeri ,gondolkodó paraszt.Ezt mondom én is.

Attól,hogy orbán kijelentette-mától "kereszténydemokráciát épitünk",ez még mindig ugyanaz mint vót,csak átnevezte-gondolom,az EPP" kedvéért".A rendszer nem változott-és csak rosszabb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.