Az álhírgyártással megvádolt Orbán-kormány vezetője, Orbán Viktor magyar miniszterelnök azzal vádolta meg az őt kérdező újságírókat, hogy ők azok, akik fake news-t gyártanak.

Orbán még egy focis kérdést sem engedett meg az Indexnek, mert az „fake news-gyár”

Egész pontosan az Index munkatársai akartak Orbán Viktortól kérdezni pár dolgot, amikor a kormányfő átadott egy kastélyt Nagykovácsiban.

A lap azonban bemutatott egy videót arról, hogy Orbán azt mondta nekik,

az Index az egy fakenews-gyár, és ő nekik nem nyilatkozik.

Sőt, mindezt legalább egy tucat biztonsági őr mögött még egyszer megismételte. A kormányfőnek még focival kapcsolatos kérdést sem lehetett feltenni.

Itt van az Index videója a sajátos esetről:

Korábban már a HírTV-t is nevezte ennek, miközben az ellenzék felől hasonló kritikával illetik a Fidesz-kormányhoz köthető sajtótermékeket is.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@mackoka46: jaj a cdu-t és a többi valóban kereszténydemokrata néppártot egy napon se lehet említeni ezekkel. Úgy keresztények ők, ahogyan az ördög angyal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
A teljes média minden csatornán hazudik.
Ha nem hiszed el, akkor is hazudik.
Hogy mi az oka rá, na az a nem mindegy! :)
Pegero
A felújított Teleki-Tisza-kastély átadóünnepségén bunkóság a miniszterelnököt focival kapcsolatos hülye kérdésekkel zaklatni! Mardjunk annyiban, hogy primiitív volt a riporter és akkor még finom voltam!
rdos
Mik nem vannak! Nem gondoltam volna hogy mini szterelnökünk olvassa az indexet. :-). Különben honnan is tudhatná? :-)
Pegero
@rdos: A puding próbája az evés! Orbán belekóstolt az Indexbe és rájött, hogy [email protected]!
namihami
Feleletet várnak a betegtől? Akkor előbb le kellene adni a spontán kérdéseket, amit előre el kell kérni a sajtósaitól Amint ez a módszer oly kiválóan bevált már a megfelelő médiumoktól..
Válaszoljon egy spontán kérdésre? Hiszen még sose jött ki jól az ilyen helyzetből, pont most menjen házhoz a ló[email protected]ért?
Szeparepa2
Fék a jó kurva hazaáruló szarházi anyád az te náci patkány... érik a lincselés jól van... érik szépen... hergeljetek csak patkányok... jó lesz ez... hamarosan eljön az epilógus...;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.