Egyre több európai ország osztja azt a magyar álláspontot, hogy az illegális bevándorlás jogellenes, nemzetbiztonságot veszélyeztet, kedvezőtlenül befolyásolja a lakosság biztonsági érzetét – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Szerinte Németország is lényegesen megváltoztatta korábbi álláspontját.

Bakondi szerint egyre több ország ért egyet velük

Bakondi György azt mondta: a migráció nem állt meg, valakik ezt szervezik, támogatják, ebben olyan szervezetek működnek közre, amelyeknek a finanszírozása nem átlátható, politikai céljaik pedig "homályosak".

(MTI)

Fotó: Facebook/Bakondi György

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Ez annyira hülye, hogy véletlenül igazat mond ! A bevándorlás legalitását kell biztosítania minden államnak az ENSZ vonatkozó - de emberbaráti okból IS - állásfoglalása szerint kötelességszerűen biztosítani az egyes személyek, családok más állam területére való bebocsátásának körülményeit, legálisan, hivatali rend szerint.

Ezt - egyébként minden hazugságuk ellenére - jelenleg IS ( nem a legkedvezőbb keretekben, de ) gyakorolja a magyar közigazgatás IS, minden ellenkező ( igen drága ) propagandája ellenére IS !
papa.49
Ez már olyan hülye hogy az már fáj !!!
lusta
Csak azt nem monda, konkrétan mely államok és kik. A többi stimmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.