A néppárti tagságba kerülhet, ha nem vesznek vissza a sorosozásból. Angela Merkel pártja két feltételt szabhat a Fidesznek, amelyek teljesülése esetén kiállnak amellett, hogy bent maradhassanak az Európai Néppártban – írja a német Tagesspiel információi alapján a hvg.hu. A Kereszténydemokrata Unió (CDU) berkeiben Andreas Nick foglalkozik Magyarországgal. Ő az alábbi két feltételt javasolta pártja vezetésének: a magyar kormány tegyen meg mindent, hogy a Közép-európai Egyetem (CEU) Budapesten maradhasson, írják alá a már letárgyalt államközi szerződést New Yorkkal, valamint várják meg a Stop Soros törvénnyel a Velencei Bizottság állásfoglalását, és tegyenek eleget a változtatási kéréseknek. A lap értékelése szerint mindez arra utal, hogy a német kormánypárt stratégiai politikát követ: bár a türelme elfogyott, nem azt várja, hogy ejtsék a törvényt, hanem vállalható kompromisszumot akar a magyar jogállamiság védelmében. (Fotó: Europress / AFP / Olivier Hoslet)

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Milyen kompromisszumot tetszik kepzelni, kancellar asszony? Hogy orban majd ezentul csak a templomi szoszekrol sorosozik a megvasarolt papokon keresztul?
Es hogy alairja a CEU-ra nezve jo szerzodeseket?
Felebrednetek vegre ott abban a rohadt Unioban, vagy csak a kormotoket reszelgetitek, mikozben hulyesegeket beszeltek?
Az lesz orban bukasanak az egyik oka, hogy meg mindig toljak a propagandat, es demagog dumakat eresztenek el, amire a teljesen apatikus tomeg mar kurvara nem kivancsi, viszont kezd eleguk lenni a mindket oldali hamis dumabol.
Eljott vegre a civilek ideje, nem a csalassal szerzett fide$$ vezete'se' es nem is a toketlen ellenze'ke'...
Mindketto leszerepelt minden szinten
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@tulipan: Sok minden jellemző rám, de hogy ne lehetne velem beszélgetni meg agresszív lennék...
Ezt elég rosszul látod. Ráadásul én még megtanultam helyesen is írni, ami neked láthatólag nehezen megy:-)
division
@Shikari: Azért írni megtanulhattak volna legalább eddigi életük során, mert elég fura az amikor helyesírásoktól hemzsegő hozzászólásokkal akarnak egyesek oktatgatni másokat.
1magyar
@division: Nem magyar. Csak pofázik bele mindenbe.
JAJMÁR
. @kereső: Talàn tiszteletben tartjàk a magyar nēp akaratàt, nemtakarìtanak helyettūnk. De szerintem megvàrtàk a vàlasztàst, mielœtt elküldtēk az ultimātumot.
Ha előbb kūldik, orbànēk kampànyàba kūldtēk volna. Jòl Euròpa nyakàra engedtūk a magyar càpàkat.
De az ultimàtumot nem is miattunk, hanem az eu miatt, pēldastat. talàltàk ki. Felőlük pont annyi megērtēsre vàrj, mint amenbyit te adsz nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.