A néppárti tagságba kerülhet, ha nem vesznek vissza a sorosozásból. Angela Merkel pártja két feltételt szabhat a Fidesznek, amelyek teljesülése esetén kiállnak amellett, hogy bent maradhassanak az Európai Néppártban – írja a német Tagesspiel információi alapján a hvg.hu. A Kereszténydemokrata Unió (CDU) berkeiben Andreas Nick foglalkozik Magyarországgal. Ő az alábbi két feltételt javasolta pártja vezetésének: a magyar kormány tegyen meg mindent, hogy a Közép-európai Egyetem (CEU) Budapesten maradhasson, írják alá a már letárgyalt államközi szerződést New Yorkkal, valamint várják meg a Stop Soros törvénnyel a Velencei Bizottság állásfoglalását, és tegyenek eleget a változtatási kéréseknek. A lap értékelése szerint mindez arra utal, hogy a német kormánypárt stratégiai politikát követ: bár a türelme elfogyott, nem azt várja, hogy ejtsék a törvényt, hanem vállalható kompromisszumot akar a magyar jogállamiság védelmében. (Fotó: Europress / AFP / Olivier Hoslet)

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Milyen kompromisszumot tetszik kepzelni, kancellar asszony? Hogy orban majd ezentul csak a templomi szoszekrol sorosozik a megvasarolt papokon keresztul?
Es hogy alairja a CEU-ra nezve jo szerzodeseket?
Felebrednetek vegre ott abban a rohadt Unioban, vagy csak a kormotoket reszelgetitek, mikozben hulyesegeket beszeltek?
Az lesz orban bukasanak az egyik oka, hogy meg mindig toljak a propagandat, es demagog dumakat eresztenek el, amire a teljesen apatikus tomeg mar kurvara nem kivancsi, viszont kezd eleguk lenni a mindket oldali hamis dumabol.
Eljott vegre a civilek ideje, nem a csalassal szerzett fide$$ vezete'se' es nem is a toketlen ellenze'ke'...
Mindketto leszerepelt minden szinten
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Milyen kompromisszumot tetszik kepzelni, kancellar asszony? Hogy orban majd ezentul csak a templomi szoszekrol sorosozik a megvasarolt papokon keresztul?
Es hogy alairja a CEU-ra nezve jo szerzodeseket?
Felebrednetek vegre ott abban a rohadt Unioban, vagy csak a kormotoket reszelgetitek, mikozben hulyesegeket beszeltek?
Az lesz orban bukasanak az egyik oka, hogy meg mindig toljak a propagandat, es demagog dumakat eresztenek el, amire a teljesen apatikus tomeg mar kurvara nem kivancsi, viszont kezd eleguk lenni a mindket oldali hamis dumabol.
Eljott vegre a civilek ideje, nem a csalassal szerzett fide$$ vezete'se' es nem is a toketlen ellenze'ke'...
Mindketto leszerepelt minden szinten
Gauntlet
A kompromisszumok kora lejárt! Vessenek véget a zenének, hogy hazamenjenek a legények! Nem fognak változtatni egy betűt se!
verőce21
Eljött a "civilek" ideje?
Na ezen jót röhögtem! Meg a dilettánsoké és muszlim migránsoké is!
division
@verőce21: Képzelem Orbán most hogy retteghet, még az is lehet lemond:-)))
Desischado
@division: Lemondani? Nincs nekünk olyan szerencsénk, hogy önként lemondjon. Akkor mi lenne a féktelen hatalomvágyával, és uram bocsá! Akkor miből lopna?! Menten vége lenne a világnak, ha nem lehetne naponta meg az a kis ellopni valója!
bakegya
...az eltévedt báránykát pátyolgassátok tovább-TŐLETEK MÉG VAN MIT LOPNI-a feszület még meg van???-majd akkor szóljatok ha a tieteket is hazatolta FELCSUTKÁRA-kiadjuk,de csak a hulláját a mészárossal együtt,mert nekünk magyaroknál annyit se hagyott a FITYISS maffia hogy saját halottnak tekintsük és elföldeljük!
kereső
Egy ici-pici fáziskésében van a CDU-és Merkel asszony.Már nem az ágyúgolyó szabadult el, hanem az egész hajóágyú.Ezt már megállitani nem lehet-holmi kompromiszumokkal meg pláne nem.Ennyi idő alatt nem sikerült kiismerni orbánt? Már 2006-ban megmondta, amire oda kellett volna ,hogy figyeljenek-a magyar jogállamiság védelmében!!,most akarják megvédeni,amikor már csak nyomokban létezik?-nos,mit is mondott orbán 2006-ban?"- "Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" ...
Megcsinálta.Az únió közepén- az önök pátyolgató,és buksisimogató kitüntető figyelme mellett.
Ráégett ez már a CDU-ra,Merkel asszonyra,és az EPP-re is.
Talán,ha Andreas Nick úr a tényleges folyamatokra figyelt volna-és nem arra mit mond a fidesz=orbán/ navracsics szájával,akkor ez nem igy lenne.
Peller Anikó
@kereső: teljesen igazad van, a mergel egy zakkant idióta, ő tartja hatalomban a gecit, ő Európa veszte. Nem orbán. Ő csak egy molyfing amit a mekkergült hülyesége tett lehetővé, ő az oka a szélsőségek előretörésének, ami természetes következménye egy idegen, agresszív "civilizáció" ránk szabadításának.
kripton
@karma1: A birkák legelnek rendesen?
Clavigo
@Shikari: Oszt szültél ma már,,oláh,,a magyar Gazdádnak ?
JAJMÁR
De a mi sarunk, nem a Męrkelė meg az eu-ė!
Mikor jut màr el odàig a magyar, hogy ne màsoktól vàrja a sajàt sorsa alakìtàsàt? Vàdol ės kritizàĺ ės nyafog ės lusta ės kiszolgál ės megszavaz! Mer a pirėzek! Meg a màsik se jobb! Csak a hàborgàs, a fėlelem, a gyűlölködės, meg a "hatàrtalan" ostobasàg!

Kėrem megėrteni, hogy a CdU, meg az eu ės a Mrkel... stb., - mer nem hūlyėk-, nęm miattunk - ąkik elvàrnak ės/de egy kanàl vìzben is -, hanem sajàt sorsukėrt tęszik, vagy nem, amit tesznek vagy nem!
Felnőhetne már Magyarorszàg! Rajtunk mùlt ės mùlik elsősorban!

Majd ha ez tudatosul, hogy nemaz számít kinėl van a kormànyrùd, hanem az, hogy merre forgatja, talàn arra koncentràl a többsėg!
tulipan
@Shikari: Te meg, hitleri NÁCI! Tudod, az ,még rosszabb! :D
Clavigo
@Shikari: Te egy baromarcú vagy...Egy baromarcú köpőcsésze.
division
@Shikari: Minek foglalkozol velük? Nyögik a hiteleiket, nem kaptak már nőt hónapok óta, persze hogy másokon töltik ki a mérgüket:-)))))))))
kereső
@JAJMÁR: egyet értek veled, DE!, mivel egy klubnak a tagjai is vagyunk-egy tagállam nem mehet szembe belföldi politikájával azokkal az alapértékekkel,amit ez a "klub!" alapértékei között szerepeltet.Az únió mam már nem csak -és sokkal inkább nem gazdasági közösség-,hanem politikai és kultúrális is.Szóval,az a véleményem,hogy ezt már jóval előbb szóvá-és tetté kellett volna tennie az úniónak,annál is inkább mert "arról az asztalról" eszünk,amire orbán nagy ivben ...,csak szavakban párti.Tettekben nem.- "Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" ...mondta volt 2006-ban, és azóta is ezt csinálja.
tulipan
@Shikari, @division: I
Bocsi, pechetek van!! hihihihi! Nekem hitelem SEMMI nincs, annál jobban odaFIGYELTEM, a narancsosok pofátlan trükkjeire, viszont, nagyon utálom az usztó, sötét, narancsos ZOMIKAT!!!
Clavigo
@tulipan: :) :)) Ezzel még én vagyok ugyan így..:))))
division
@tulipan: @Clavigo: Végtére is dicső dolog utálni azokat az embereket akik inkább most is a Fideszre szavaztak mint bármelyik vicc pártra, még akkor is ha azok az emberek történetesen értelmiségiek és alkottak is valamit az életben. Azért az érdekes hogy nekem semmi gondom azokkal akik ellenzékiek, bármikor elbeszélgetek velük személyesen is a környezetemben, sőt még tenisz partikra is járunk, stb., kár hogy a másik oldal kizárólag gyűlölködni tud. Azt meg kifejezetten jól tetted hogy nem ugrottál bele kedves tulipan a devizahitelbe, ezek szerint volt annyi eszed:-)
tulipan
@division: Tudod, immáreon 26. évs, zámomra narancsnyik, vezérürüt marhán követő párt a legnagyob VICC!!! MIND az öszes, rájuk szavazó teljesen süket, és VAK szombitömeggel EGYÜTT!!!
tulipan
@division: Egyébként pedig, veletek teljesen KÉPTELENSÉG beszélgetni, annyira rosszindulatúak és aggreszívek vagytok!!
Commenter
@karma1: már a választások előtt, fel kellett volna ébrednie az Uniónak és a feltételek kiszabása, azok megtárgyalása helyett kellett volna kész helyzet elé állítani Orbánt hiszen ő egyebet sem csinált és csinál. sőt hazudik és lejti a visszataszító pávatáncát. Már Karácsony Gergely brüsszeli látogatása idején el kellett volna fogynia a végtelen türelemnek Orbánnal szemben. Mi is történt azóta? Elcsalta a választásokat és álkeresztény demokráciára cserélte a 8 éven át építgetett ún. illiberális demokráciát,ez
már önmagában is abszurd. Fel kellene azonnal függeszteni az uniós juttatásokat néppártból pedig ki kellene rúgni a fideszt. Ennyi kellene ahhoz, hogy pillanatok alatt bedőljön OV hazug, korrupt és aljas rendszere-neki és rendszerének ugyanis semmi keresnivalója a demokratikus országok sorában és azok vezetőinek körében...remélem most már felébrednek ahogy írod.
tulipan
Naháááát! Ide nézzetek, ezek a (narancsos magyarok által egységesen) rettegett "annyira ""migráncsok"...

index.hu/kulfold/2018/05/28/francia_allampolgarsagot_kap_az_eletmento_parizsi_pokember/
karma1
@tulipan: Ja, ezek mindenre kepesek,...:o)))) (Majd mindjart jon a csikari meg a budos halfarok, es kozli, hogy mi libsik csak ilyen hireket talalunk, bezzeg a no - go zonakrol meg a Sorosrol sohasem kuldunk be egy cikket se,...:)

Jo lesz, ha folkotod a gatyoreszt, mert gyunnek mindjart a troll-posztok...
tulipan
@Pálinkafőző Rézüst: Még1 nyalonc? :)
tulipan
ÉLJEW CSAK EZ A NÉNYÚZÓ, TABLÓ MAATMNCSOS HORDA
division
@tulipan: Sok minden jellemző rám, de hogy ne lehetne velem beszélgetni meg agresszív lennék...
Ezt elég rosszul látod. Ráadásul én még megtanultam helyesen is írni, ami neked láthatólag nehezen megy:-)
division
@Shikari: Azért írni megtanulhattak volna legalább eddigi életük során, mert elég fura az amikor helyesírásoktól hemzsegő hozzászólásokkal akarnak egyesek oktatgatni másokat.
1magyar
@division: Nem magyar. Csak pofázik bele mindenbe.
JAJMÁR
. @kereső: Talàn tiszteletben tartjàk a magyar nēp akaratàt, nemtakarìtanak helyettūnk. De szerintem megvàrtàk a vàlasztàst, mielœtt elküldtēk az ultimātumot.
Ha előbb kūldik, orbànēk kampànyàba kūldtēk volna. Jòl Euròpa nyakàra engedtūk a magyar càpàkat.
De az ultimàtumot nem is miattunk, hanem az eu miatt, pēldastat. talàltàk ki. Felőlük pont annyi megērtēsre vàrj, mint amenbyit te adsz nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.