2010-ben 42, 2014-ben 53, idén pedig már 60 államtitkárt neveztek ki az Orbán-kormány hivatalba lépése után, írja a Blikk. A miniszterek is egyre többen vannak, 2010-ben még 9 miniszter dolgozott a kormányban, most már ők is 13-an vannak.

Államtitkár-rekordot döntött az Orbán-kormány

Az új Innovációs és Technológiai Minisztériumnál sem spóroltak, Palkovics László miniszter nyolc államtitkárt irányít majd.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
@1magyar: akkor se volt igaz, mikor kimondta
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ha nem milliós fizetéseik lennének még talán... De anno Orbán azt ígérte csökkentik a számukat.
Gauntlet
@1magyar: akkor se volt igaz, mikor kimondta
balos
A JÓ MUNKÁHOZ IDŐ KELL,a szarhoz sok kéz ami keverheti!
Nessy
"Olcsóbb kormány" fidesz módra! Az egyik ma hazudik ezt, holnap a másik azt! Két naponta váltanak, hogy össze ne keverjék a szöveget!
Qqberci
"Innovációs és Technológiai Minisztérium"... Új lopási módozatokat kell kidolgozni, mert a régiek már kimerülőben vannak?...
Eladott Ország
Hogy a többszázezres, milliós fizetéseik mellé még milyen béren kívüli és egyéb juttatások – kafetéria, (személyes) autóhasználat, illetménykiegészítés, vezetői illetménypótlék, célprémium, napidíj, hivatali lakás, ruhapénz, anyámkínja – pontosan hány milliárd forintba kerülnek havonta, évente az adófizetőknek, akiknek karcsúbb államot ígért és hazudott Orbán, abba belegondolni is rossz. Mindazonáltal a legsúlyosabb mégis az, hogy ebben a hatalmas dzsungelben lehet csak igazán kényelmesen, a felelősséget innen oda tolva vegetálni, kitalált, érdemi munkát alig vagy egyáltalán nem igénylő pozíciók és feladatok mögé bújva szívni az ország vérét. Ha egyszer valaki összeszámolná, hogy valójában hány Fidesz-közeli rokon, barát, jószomszéd fekszik el ezekben a zsíros állami pozíciókban, valószínűleg az a szám tükrözné az állampárt teljes tagságát tokkal-vonóval. Annak a kisebbségnek a számát, amelyik gyakorlatilag fogva tartja az egész országot. Igen, a nemzeti keresztény kormány ígéretéhez híven csökkentette a bürokráciát. Kirúgtak valamennyi – valószínűleg érdemi munkát végző – a hierarchia legalján lévő, éhbérért güriző humánerőforrást és felvettek helyettük kismillió államtitkárt sokszoros fizetéssel. A hülyének is megéri? Meg hát. A rokonok állás nélkül maradtak? Nem maradtak állás nélkül.
namihami
Van-e még fidesz-tag, aki nem államtitkár? Talán ennyi FIZETŐtagja a teljes pártnak nincs...
csipetke
Egyik kormány se növesztett iyen hatalmas vízfejet,mint a fidesz.Nagy a rokonság,a haveri kör,mindnek intéződik valami jó kis zsíros állás.Így megy ez fideszéknél.Osztódással szaporodnak a miniszterek,államtitkárok,mint az egysejtűek...
papa.49
Várjatok kicsit minden állattitkárnak minimum 3-5 helyettes állattitkár, számoljunk csak még vagy 400 helyettes is lesz, és a ,,kurmány megbízottak,, van itt hely minden ingyenélőnek, meg bőséges fizetés is jut nekik !!!
Desischado
Megélhetési herék/paraziták, á la fidesz módra!
herczeg0210
"...most kell szerénynek lenni"... mondta a Diktor a választások után!
evacica
@namihami: Nem fideszes tag, csak talpnyalók!Az ország és a nép pénzén élősködő senkik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.