Európa hanyatlik, elveszti értékeit, a politikai elit azon dolgozik, meg akarja gyengíteni a gyökereit, de a kormány ellenáll, harcol – a jól ismert magyar retorika egy ukrán médiakutató szervezet kutatásai alapján nagyon hasonló verzióban tűnik fel az orosz médiában is. Abban a médiában, ahol Orbán Viktor pozitív hős, és az ukrán-magyar válság is az Európa megosztottságát demonstráló esetként jelenik meg. A kormány akarva-akaratlanul is felerősíti az orosz információs hadviselés szólamait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A magyar közmédiában orbán győzelme után lecserélték a régi alkalmazottakat.Az igen alkalmazkodó Süveges Gergőt úgy vágták a talonba, mint a sicc. akik jöttek helyette,úgy látszik, tisztán beszélik a magyart is, de volt árulkodó jele egyes műsorok bevezetésénél történt bakik esetében, arra következtethetünk, hogy az időjárás jelentéseknél három csütörtököt írtak a képernyőre. Ez az affér csak úgy következhetett be, hogy a szerkesztő nem tudott még magyarul sem, ezért nem tűnt fel a hiba, amit elfelejtettek a kapkodásban ellenőrizni.
További jó példa az orosz befolyásra az a botrány amiben két vezető egymás lehallgatását szervezte meg.
Az életben vannak ilyen jelek, mint a külföldieknek szóló orosz, vagy kínai adások, amiket nem is feliratoznak magyarul, mint a hazai nemzetiségi adásokat.
Ha véletlenül mást beszélnek mint a hazai hallgatóknak így könnyű elsumákolni.
Oroszország rendszeresen durván beavatkozott az országéletébe, és hosszú évekre kötötte gúzsba a magyarokat. Most is ez a tendencia valósul meg.
Nekik köszönhetjük az örök és megbonthatatlan vezetőinket.
tulipan
Na, tessék JÓL megnézni! Ez a, lakájmédia állításaival ellenzézben, éppen '"hanyatló'' Európa nagyon jó jelképe lehetne!!!
168ora.hu/kulfold/a-falon-maszva-mentett-meg-egy-gyereket-parizsban-a-honap-hose-150514
tulipan
@Madácsi Pali: Sok-sok pénzér ' !!! EnnE
tulipan
Ennek a dagadék narancsos pojácának CSAK AZ SZÁMÍT!!
Sámannus
Azzal mentik meg talán, a magyar fiatalokat hogy elüldözik az országból, azokra a "szörnyű" helyekre, ahol már minden migránssal van tele, és azok az országok tele vannak no go zónákkal?
Bakegér a LOPÁS kell orbánnak nem Európa védelme! Ezért hazudozik a putyin médiánk nálunk.
Most akkor mi szörnyűbb a hazánk vagy a nyugat?
Orbányi hazug vagy, csődben vagy, neked már menekülnöd kell az emberek elől, úgy fosol tőlük, hogy már hadseregnyi bandérium tud csak megvédeni
Madácsi Pali
@Shikari: hagyd a fideSS propagandát, mert az csak azokra hat akik a "városi" kormányablakikig járják a világot. Vagyunk egy páran magyarul beszélők akik személyesen tapasztaljuk a halódó EU szinvonalát és még a vidéki oroszországot is láttuk. Megsértődnél az igazságon. Maradj csendben, tedd el a Vitya asztaláról leeső morzsát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.