Egy felhívásokra fogékony átlagos magyar nő reakciója a „Hozz világra még egy magyart” kampányvideóra. "Én csak egy átlagos magyar nő vagyok. Szülök, mint állat, a gondolkodás a férfiak dolga. " Megláttam a reklámot, hogy „Hozz világra még egy magyart”, és úgy éreztem, azonnal cselekednem kell.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen érdekes, bár vitaható (nem a jelenség, csak a számok, felettébb gyanús, hogy több sokkal több) adat: tavaly majdnem megduplázódott az Angliában született magyarok száma! =))
tulipan
Nagyon szórakozattó, a hölgy!!! A angliai adat, nem véletlen, ott senki sem szólítja fel, nevetségesen, az érintetteket!!! HAHAHAHA...
Cicamama55
@RonaGyuri: Én is hallottam ezt. a televízióban, hiteles ember szájából. A tanult, képzett fiatal generáció menekül innen! Születnek ott magyar gyerekek szép számmal, csak nem Magyarországon, hanem ahol biztosabb jövőt remélnek. Mondjam azt, hogy mi sem panaszkodhatunk, mert itthon vannak bőven felelősséggel gondolkodó /!/ gyerekgyárak... :((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.