Angela Merkel bejelentette, hogy a kormánya 6 milliárd eurót költ majd erre, hogy kezelje a lakáshiányt és az elszabadult árakat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az, amit Novák Katalin a kormány védelmében csok-ügyileg összehordott, újabb bizonyítéka annak, hogy aki vállalhatatlan dolgokhoz adja a nevét, annak lépten-nyomon hülyét kell csinálnia magából ahhoz, hogy életben maradjon. Ha nő is ráadásul, akkor halmozottan szomorú a történet. És akkor még Selmeczi Gabrielláról vagy Hoffmann Rózsáról nem is beszéltem. Miután Rétvári Bence két téglával verte a mellét Harrach Péter oldalán, hogy mekkora nagy rogyintás lett a csok, és miután kiderült, hogy mennyire nem lett az, Novák Katalinra hárult a feladat, hogy eltakarítsa ezt a csokos ürüléket. És Novák Katalin, akibe Orbán Viktor szerint is szorult néminemű erő és kurázsi, takarítja szorgosan, bátran, nyikorgó kosárral a gőzölgő fekáliát. Ilyen okosságok meglebegtetésével, hogy: a kormány már dolgozik a közfoglalkoztatottakra vonatkozó külön szabályozáson, ami tavasszal készül el; nem az méri le a gyed extra sikerét, hogy tömegesen választják-e a nők; ebből a támogatásból a fiatalok nem feltétlenül a fővárosban tudnak majd lakást venni maguknak, de nem szabad lebecsülni a vidéket, stb-stb. Ha jól értelmezem Katalin szavait – noha ő egyáltalán nem ezt akarta mondani -, akkor tulajdonképpen megbukott a hatalmas nemzeti családvédelmi akcióterv, a Kárpát-medence teleszülését elősegítő irigylésreméltó, “nemzetközi összehasonlításban is korszerű családpolitika”. Az első száz méteren már fércelgetni kell, mert azok, akik leginkább rá vannak szorulva, azoknak esélyük nincs élni vele. Mert a kétéves folyamatos tb-jogviszony és a legalább 180 napja tartó nem közfoglalkoztatotti munkaviszony Magyarországon csak a kormány baromságait tűzön-vízen át védelmező államtitkárasszonyok szerint evidencia. Pedig nem az. És az sem evidencia, hogy amit a célcsoport 75%-a nem tud igénybe venni (lásd gyed extra) az egyértelmű jele annak, hogy dübörög a jobban teljesítés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Peller Anikó: Nem hiszem, de lehet, hogy valóban ,,barakkok,, lesznek, fűtéssel, folyóvízzel, és nem sátorban tartják a menekülteket mint itthon a 10 hidegben !!!
Nem vagyok menekült párti, de amit vállalt az ország azzal, hogy belépett az Unióba, azt kéne csak maradéktalanul végrehajtani, mert amit tettek a menekültekkel az ország vezetői nem csak szemétség de nagyon embertelen is !!!
Persze sokkal könnyebb eltulajdonítani azt a pénzt, de nehogy azt hidd minket nem lopnak meg NAPONTA MILLIÁRDOKAT LOPNAK KI A KASSZÁBÓL !!!
Peller Anikó
@Hellcat: 22:53, "A rohamtempóban emelkedő albérletárak miatt a német kormány egy összesen 6 milliárd eurós lakásprogramot tervez elindítani". Összesen 6 G, nem évente.

mit nem értesz? Nincs ellentmondás, csak 4000 Euróért építenek lakásokat.

1 millió forint egy lakás ára. Ez igen szép, de ilyet nem építenek a németeknek. Ha 4000 Euróért lehetne lakásokat építeni Németországban akkor nem lenne lakásprobléma. Sőt még nálunk sem, mert azt gondolom, hogy nálunk könnyebb lenne 1 millióból lakást építeni mint Németországban Euróért. De még nálunk is egy telek min 10 millió. Persze tanyán olcsóbb.
Hellcat
@Peller Anikó: Nem tudom te honnan idéztél de a cikkben még csak nem is szerepel a "rohamtempó" szó...
Peller Anikó
@Hellcat: www.portfolio.hu/gazdasag/lakas/merkel-nagy-bejelentest-tett-nemetorszag-egyik-legsulyosabb-problemajat-oldanak-meg.286886.html

Ezzel úgymond beismeri, hogy németország legsúlyosabb problémáját zúdította magára a hibbant, amennyiben a migrácsonak kell lakásokat építeni.
tudode
Ha másért nem is, de amiatt úgy MEG KELLENE RÁZNI a NAKIT, mint mint KRISZTUS a VARGÁT, mert
.
-- a STADIONOKRA a köz pénzéből elköltött
500 milliárd FRONCSI legalább fele, hogy a KECSKE IS JÓL LAKJON
hogy aránylik az ózdi lakótelepre, nagylelkűen, túlázottan elköltött
2,4, azaz KETTŐEGÉSZNÉGY MILLIÁRDHOZ!
Hiába Angela Merkel POLITIKUSKÉNT is megmaradt Embernek!

.

--
Hellcat
@Peller Anikó: Itt is elszálltak az elbérletárak...a lakásárak is...mégis stadion épül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.