Bemutatta új államtitkárait Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten, a tárcavezető a szakterületükön felkészült szakemberekként jellemezte az egyes ágazatok felelőseit.

Hoppá: bemutatta államtitkárait az emberi erőforrások minisztere

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (k) új államtitkárok társaságában a minisztériumban tartott sajtótájékoztatón 2018. május 28-án. Mellette (b-j), Bódis József oktatásért felelős, Rétvári Bence parlamenti, Latorcai Csaba közigazgatási államtitkár és Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kásler Miklós úgy fogalmazott: arra kaptak megbízást, hogy a magyar emberek életét jobbá és szebbé tegyék. Alapvető kormánycél, hogy a nemzet fennmaradjon, gyarapodjon anyagiakban és szellemiekben, hogy a demográfia krízisből a nemzet a felemelkedő útra térjen, és minél több magyar kisgyermek szülessen – hangsúlyozta.

Ha megmarad a nemzet, és támaszkodnak a magyar történelemre, kultúrára, mentalitásra, és mindezt ötvözik az európai értékekkel, akkor emberhez méltó életet tudnak a magyaroknak biztosítani – mutatott rá a tárcavezető.

(MTI)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Esetleg szülhetnének is mindjárt,,,,ha már így összejöttek.,,Kasler papával az élen
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Orbán = tettes
miniszter = bűnrészes
államtitkár = bűnsegéd
fidesz szvazó = cinkos
human
@cs.n.: Lentről felfele? Nem hiszem. Fentről lefele egyszerűbb és hatékonyabb sajnos.
cs.n.
@human: Miért, ők fent vannak? Milyen tekintetben? Nem uraságok, hanem alkalmazottak. Akiket én fizetek, és még sokan mások. Morálisan már rég a bányászbéka segge alatt fél kilométerre éldegélő búvárbányászbéka alsófele is elérhetetlen magasság számukra.
Desischado
Ha jól látom, bemutatták a megélhetési parazitákat!
Eladott Ország
A szocialista luxuskormányzással szemben álló plebejusok csürhéje felért a csúcsra, és újabb rekordot döntöttek ők a szekértolók számát illetően. Még a büdös életben nem volt ennyi államtitkára Orbánnak, mint amennyivel ennek az újabb négyéves ciklusnak nekivág. 2010-ben 42, 2014-ben 53, idén pedig már 60 államtitkárt neveztek ki az Orbán-kormány hivatalba lépése után. Hála legyen, a miniszterek is egyre többen vannak: 2010-ben még 9 miniszter dolgozott a kormányban, most már ők is 13-an vannak. M i a franc köze van a pórnépnek ahhoz, hogy államtitkárból, miniszterből, talp- és tányérnyalóból sosem elég? Éljenek soká az adót fizető polgárok, akik mindezt lehetővé teszik, majd négy év múlva újra elmondhatják a véleményüket, addig lehetőleg nem beleugatni semmibe.
human
@cs.n.: Van az elmélet, meg a gyakorlat, tudod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.