Bemutatta új államtitkárait Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten, a tárcavezető a szakterületükön felkészült szakemberekként jellemezte az egyes ágazatok felelőseit.

Hoppá: bemutatta államtitkárait az emberi erőforrások minisztere

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (k) új államtitkárok társaságában a minisztériumban tartott sajtótájékoztatón 2018. május 28-án. Mellette (b-j), Bódis József oktatásért felelős, Rétvári Bence parlamenti, Latorcai Csaba közigazgatási államtitkár és Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kásler Miklós úgy fogalmazott: arra kaptak megbízást, hogy a magyar emberek életét jobbá és szebbé tegyék. Alapvető kormánycél, hogy a nemzet fennmaradjon, gyarapodjon anyagiakban és szellemiekben, hogy a demográfia krízisből a nemzet a felemelkedő útra térjen, és minél több magyar kisgyermek szülessen – hangsúlyozta.

Ha megmarad a nemzet, és támaszkodnak a magyar történelemre, kultúrára, mentalitásra, és mindezt ötvözik az európai értékekkel, akkor emberhez méltó életet tudnak a magyaroknak biztosítani – mutatott rá a tárcavezető.

(MTI)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Esetleg szülhetnének is mindjárt,,,,ha már így összejöttek.,,Kasler papával az élen
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Fekete Péter... korábban a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója, most a Fővárosi Nagycirkusz igazgatói székét cserélte a nyáladzós államtitkári státusra. Nem látja, hogy ez sem nyugdíjas állás. Nagynyelvű hoppálpetikét is kivették ebből a pozícióból.
RonaGyuri
Csakhogy te eszetlen barom a ti kultúrátok, mentalitásotok, oly mértékben retardált, hogy nem lehet ötvözni az európai értékekkel! =))
wagabund
ahogy elnézem, a nők nem nagyon rúgnak lasztiba...
Clavigo
Esetleg szülhetnének is mindjárt,,,,ha már így összejöttek.,,Kasler papával az élen
RonaGyuri
@Shikari: tévedsz, az nem tetszik, hogy a te derék elvtársaid, ezek a retardált barmok akarják kisajátítani maguknak a magyarságot! =))
cikicakk55
csak 2 hónapig éljen egy két gyerekes család béréből,természetesen a gyerekekkel együtt. ne a miniszterek és a seggnyalók fizetését vegye alapul,hanem az átlag magyar emberét, te szemét. hány parancsolatot tartasz be a tízből. már rég a föld alatt kéne lennetek,ha igaz lenne a hülye kijelentésed. ez ott van balogh atya szintjén agyilag.
RonaGyuri
@Shikari: legalább is az olyan buta birkák, mint t vagy beveszik ezt baromságot! =))
Ti nem magyarok, hanem a magyarság szégyenei vagytok. Butaságotok, műveletlenségetek és pofátlanságátok okán. Miattatok okkal nézik ki az országot a művelt világból és közte Európából! =))
Clavigo
@RonaGyuri: Azért van türelmed ehhez a félkegyelmű oláh anyagyászhoz...(@Shikari)
RonaGyuri
@Shikari: te pofázol te korlátolt barom, aki csak szégyene vagy a magyarságnak! =))
RonaGyuri
@Clavigo: rá kell mutatni, hogy ezek milyen szégyent hoznak ránk tisztességes magyarokra! =))
csak úgy....
@Clavigo: Ez nem türelem kérdése ! ;) A székletére is fordít ennyi idöt/ nap egy értelmes ember...
RonaGyuri
@Shikari: egyszer az életbe nézz már a tükörbe, te szerencsétlen barom és szégyenkezz, mert hülyébb vagy a Rezsi Sziszinél is, pedig az nagyin hülye! =))
Rockxy
Kurvára hiányzott volna a hoppá ebből a címből, de ezt is biztosan a véber tanácsolta jó pézér. :)
RonaGyuri
@Shikari: na látod kibújik a rühes paraszt belőled, aki vagy! =))
csak úgy....
@Shikari: tibcsi te félkegyelmü! csak nem ki szeretnéd baxarintani azokat az országból,akik képesek gondolkozni? oszt legelni tucc-e már ? ;)
Sámannus
@Shikari: elenyésző kisebbség is csinyá kétharmadot a trágya szemét mocskolódással, ami egyharmad. ne alázd magad ezzel a hülye kétharmaddal szerrencsétlen lökött bagázs.
Má a TEK vonul veleTEK mint a borulás amikor bujkálni menTEK az országba.
Sámannus
@Shikari: egyharmaddal nem is lehet ezt megérteni, de én ezt már akkor feladtam, hogy megértsétek amikor megszületett az eredmény. Ne verd nagyon magad, mert csak hazudni tudtok, és pökhendik vagytok. Ezt nehéz értéknek tekinteni.
A magyarokat nem okolom az eredmények miatt de tisztelem azokat is akiket becsaptatok. Ne igyekezzél mindenkit elűzni, nem vagytok olyan súlyúak, hogy komolyan vegyük. Tisztán látni, hogy a győzelmetek miből lett, helyetekben szégyelleném magamat. Szánalmasak vagytok.
wagabund
most láttam egy teljes képen, hogy Kásler tíz államtitkárából öt hölgy.
Nessy
A "többség" a résztvevők ,határon innen és túl. 49%-a, a szavazásra jogosultak 35 %-a. Legalább a tényekkel ne vitázzunk. Az, hogy milyen törvény szerint és hogy győzött a fidesz, azt inkább ne bolygassuk!
Sámannus
@Nessy: Akiktől a reményt is elveszik azok is vannak köztük. A becsapás átverés és kijátszás a hazudozás arzenálját zúdították rájuk. Ezek az emberek, ha észhez térnek szarfasírtot csinyának belőlük.
Nessy
@Sámannus: Ne hidd! Sokan meg vannak félemlítve, sokuknak a munkahelyük , még ha közmunka is, az életet jelenti. Nem is tud tájékozódni, mert csak a királyi média elérhető számára, igy hiszi a migráns áradatot, a Soros tervet, az alacsony inflációt, a gazdasági csodát, Orbán nagyságát, Brüsszel gonoszságát!
namihami
Egy fotó kedvéért levetette velük a reverendát? Mert ugyebár a megfelelő ruházatban sokkal hatásosabb a Tízparancsolat alapján történő gyógyítás.
Eladott Ország
Persze. Halálra röhögjük magunkat. Legalább ez az elégtételünk meglehet. Hofi Géza-Egy kiöregedett vadászkutya dalszöveggel. Nem tudom én mit hozz a holnap,
Az új kutyák mind frissen csaholnak.
Nem tudok én mást vonyítani.
Az igazságból elveszett...
Az igazságból elveszett...
Az igazságból elveszett az "i"!
youtu.be/pWZmtQLxkrA
Sámannus
@Nessy: Csak a nyomorukra döbbenjenek rá pont elég lesz egy jó kis pankrációhoz.
justhpeter
@RonaGyuri: 14:45: Komoly fejtörést okoztál nekem. Shikari vs Rezsi Sziszi. Viccen kívül ! El lehet-e dönteni melyikük a mínuszabb nulla ? Ezen töröm a fejem órák óta és nem jutok dűlőre.
justhpeter
Kásler mesternek 10 államtitkára lesz. Ez abszolút normális. A vezérelve a 10 parancsolat, ahhoz pedig minimum 10 államtitkár kell. Azért az fúrja az oldalam, hogy ki lesz a "Ne lopj" államtitkár ?
tudode
Álmodozni lehet még a valójában KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL felállt, v mit csinált kormánynak, de
.
-- 8 év úgy telt el ki tudja hány ezer MAGZAT nem születhetett meg a CSALÁDRA VÁGYÓK között a BIZONYTALANSÁG, a KILÁTÁSTALANSÁG miatt,
.
-- amiatt is, mert pártunk, és kormányunk NEM FONTOSSÁGI SORRENDBEN, csak szavak szintjén, maximun .. a d ó k e d v e z m é n n y e l, és a száz milliárdokba kerülő STADIONOK elsőbbségét tűzték zászlójukra, v milyükre, ahelyett, hogy
.
-- követték volna Wekerle Sándor pénzügyminiszter, majd miniszterelnök példáját, aki MEGÉPÍTTETTE a .. v i l á g ö r ö k s ég n e k .. számító Wekerle-telepet, ahol iskola, óvoda, játszótér, művelődési ház, könyvtár, stb létesült.
.
""""Wekerle Sándorról kapta nevét a kispesti Wekerletelep nevű lakónegyed, ahol az ő pénzügyminiszteri kezdeményezésére indult meg a munkáslakások építése állami pénzből."""
.
Lehetett volna egy Viktor, v Orbán telepet építtetni abból az fél billió froncsi legalább feléből ahelyett a sok, sok BETONTEKNŐ helyett, amelynek a FENNTARTÁSÁVAL is nyúge van/lesz az országnak .. ö r ö k s é g ű l, bébik helyett!!!
.
De ez a na-SZÁD már elment!
RonaGyuri
@justhpeter: mit mondjak igazad van, hisz ez nehéz kérdés, de illenek egymáshoz! =))
egyember
@Shikari: Amely választás lényege, hogy a nyolc kétharmada kettő, és azok is döntenek a MI sorsunkon, akiknek semmi részük benne, semmi közük hozá, de mindezért megfizetik őket.
(Hogy a nyilvánvaló és tömeges csalásokról ne is beszéljünk (írjunk) ...
Különben téged hogy' fizetnek? Órabérben, komment-darabszám alapján, karakterenként, a reagálások száma szerint stb.?
human
Orbán = tettes
miniszter = bűnrészes
államtitkár = bűnsegéd
fidesz szvazó = cinkos
human
@cs.n.: Lentről felfele? Nem hiszem. Fentről lefele egyszerűbb és hatékonyabb sajnos.
cs.n.
@human: Miért, ők fent vannak? Milyen tekintetben? Nem uraságok, hanem alkalmazottak. Akiket én fizetek, és még sokan mások. Morálisan már rég a bányászbéka segge alatt fél kilométerre éldegélő búvárbányászbéka alsófele is elérhetetlen magasság számukra.
Desischado
Ha jól látom, bemutatták a megélhetési parazitákat!
Eladott Ország
A szocialista luxuskormányzással szemben álló plebejusok csürhéje felért a csúcsra, és újabb rekordot döntöttek ők a szekértolók számát illetően. Még a büdös életben nem volt ennyi államtitkára Orbánnak, mint amennyivel ennek az újabb négyéves ciklusnak nekivág. 2010-ben 42, 2014-ben 53, idén pedig már 60 államtitkárt neveztek ki az Orbán-kormány hivatalba lépése után. Hála legyen, a miniszterek is egyre többen vannak: 2010-ben még 9 miniszter dolgozott a kormányban, most már ők is 13-an vannak. M i a franc köze van a pórnépnek ahhoz, hogy államtitkárból, miniszterből, talp- és tányérnyalóból sosem elég? Éljenek soká az adót fizető polgárok, akik mindezt lehetővé teszik, majd négy év múlva újra elmondhatják a véleményüket, addig lehetőleg nem beleugatni semmibe.
human
@cs.n.: Van az elmélet, meg a gyakorlat, tudod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.