Kedves Edda ( végre tudom, hogy nem csak zenekart hívnak így)! Most már sokadjára kerül elém ez a pszicho-videó, ami megfogalmaz bennem pár gondolatot, ezért ha megengeditek, leírom: Képzeld, marhára büszke vagyok a hazámra, szeretek itt élni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szüljön a nő gyereket, hogy olyan mentalitású és erkölcsű legyen, mint amilyet ennek a nőnek a családja is képvisel? Nincs ilyenekből még éppen elég? Sőt, még sok is. Talán nincs már eddig is túl sok ember a túlzsúfolt börtönökben? Azoknak kéne még szaporítani a számát?
Magyar lányok, magyar asszonyok:: szüljétek tele a börtönöket torockaikkal.
Hajrá Magyarország, hajrá szülés!
Eladott Ország
Nem értem, hogy ebben az ostoba szemrehányásokra épülő, minden irányba lesajnáló mocskolódásban hogyan volt pofa zárójelbe tenni az anyákat és úgy általában a gondolkodó, szuverén döntéseket meghozni képes egyéneket, és mindenkit az önzés nevű fertőző betegséggel leírható szánalmas ösztönylényként megbélyegezni. Az a baj, hogy nem értem, de azt érzékelem, hogy ez az elcseszett érzelmi zsarolás félelmetes így, ahogy van. Ez a szűklátókörű primitívség, ez a valóságtól elrugaszkodott, fenyegetőző mélymagyarság egyenesen elborzasztó. (Aki Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz! feliratú, halálfejjel díszített rugdalózót ad a gyerekére, vagy mások gyerekére, az bármilyen aljasságra képes.) Ennél szarabb ügy, hogy ezek az Eddák még mindig nem értik: abból soha semmi jó nem születik (gyerek pláne nem), amikor egyesek jogot formálnak arra, hogy megmondják, a kettesek az egyetlen életükkel mit kezdjenek, amikor beleugatnak abba, hogy szüljenek-e, vagy ne szüljenek, kit szeressenek, kit gyűlöljenek, és kiért adják oda az életüket hol és mikor.
Nessy
Lehet videót készíteni a gyermek nevelés örömeiről, lehet lekezelni azt, akinek nincs gyermeke! De azért néha tessék gondolkozni is!
Nem kevés nő van, aki szűlne, ha nem lenne genetikai, egészségi akadálya. Nem kevés férfi lenne szívesen apa, ha nem lenne egészségi problémája.
Van, akinek ad az ég gyermeket, csak éppen felnevelni nem tudja. Akár anyagi, akár egyéb okok miatt!
Vannak esetek, amikor nyomorék gyermek születik, vagy olyan fogyatékos, hogy otthon nem is lehet ápolni. Támogatják ezeket az anyákat? Van intézmény az elhelyezésükre? Ugyanis az esetek jó részében a férjek vonyítva menekülnek a problémától.
És akinek egy gyermek adatik komoly küzdelem árán, az már nem is anya? Az a család már nem is család?
Edda asszony! Van egy örök igazság. A nő két dologért képes mindenre: 1. Hogy kegyen gyermeke. 2. Hogy ne legyen!
Ja, és az urakat se felejtsük ki a megrovásokból! Mert ha emlékeim nem csalnak, rájuk is szükség van ehhez a projekthez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.