Megmentett egy járókelő egy negyedik emeleti balkonról kilógó gyereket Párizsban: a férfi a ház külső falán az erkélyekbe kapaszkodva mászott fel és kapta el a négyéves kisfiút, akinek az apját őrizetbe vették – írta az MTI. Emmanuel Macron francia állampolgárságot ígért  a Maliból származó fiatalembernek.   Az alig félperces jelenetet, amelyen az látszik, hogy egy férfi a …

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Na a sok hülye libsi most elámul, hogy egyik migráncs megmentette a másik gyerekét. Ez jó lesz, mert ha felnő, tudja majd gyilkolászni az őslakosokat!
vladimir putin
@Shikari: elmebeteg, magyargyilkos félázsiai bunkó!
Shikari
@vladimir putin: Libsi, antimagyar takonygericű mocsok!
wagabund
amikor már fent volt az akrobatikus ügyességű ember, akkor ott állt az erkélyen a szomszéd is...érdemes kockáról-kockára megnézni, főleg a gyerek lábát, hol is állt..
...ugyanis az nem lógott a levegőben-(mint néhányan állították)- csak kapaszkodott, de a lábával az erkély peremén állt, és a szomszéd tartotta, hogy hátra ne essen..a felmászó férfi átemelte a korláton.

amúgy nagyon bátor tett volt..
36
Az erkély mászás bravúros volt. Irigylem a fizikumát. És ahogy megfogta a gyereket!

Amit csodálok ezekben az emberekben, az az ahogyan hozzányúlnak a kisgyerekhez. Egy ismerős család, magyar a feleség, a férje a Karib-térségből jött fekete bőrű. Kanadában élnek-jó módban, nálunk vettek nyaralót és Magyarországon pihennek. A férfi, kifejezetten szigorúan és következetesen neveli a gyerekeiket, katolikus keresztények!-két lányuk van-tiszta feketék ők is, nagyon szép és illemtudó gyerekek. Az apa, teljesen természetesen, csuklójánál, lábánál fogva úgy felemeli a kisebb gyereket, mint a huzat, még fejjel lefelé is fordítja ha úgy tartja kedve és meg se nyikkan.
Rockxy
Kamu vót.
Hogy került oda a gyerek?
Majdnem leesett és még sikerült elkapnia egy fix pontot?
A felvételben öt vágás van, a rendezés miatt.
http://propeller.hu/nagyvilag/3355470-francia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.