“Kedves Edda ( végre tudom, hogy nem csak zenekart hívnak így)! Most már sokadjára kerül elém ez a pszicho-videó, ami megfogalmaz bennem pár gondolatot, ezért ha megengeditek, leírom: Képzeld, marhára büszke vagyok a hazámra, szeretek itt élni. Szeretettel a szívemben éneklem el a Himnuszt, örömmel lobogtatom a magyar zászlót úgy, hogy közben találkozom a pakisztáni …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ilyen pompasan osszefoglalni valamit! Hat ez szuper volt, Vera!
Es hat nem kell bosszankodnod, csak nekik ezt a macsosagot kell hozniuk, elukon az eszement UFO attissal, aki persze duskal a penzben, azt a keves magot, amivel most mindenaron meg akarja termekenyiteni Orsolya asszonyt (vensegere) valahogy majd csak osszegyujti, de a penze a biztos felneveleshez az mar megvan, nem kell tennie egyebet, csak isteniteni ilyen pszicho videokban a vezirt, aki ilyenkor ugy csinal, mint a rovarkiralyno, akit csak egy kicsit meg kell piszkalni, es mar ontja is magabol a peteket, jelen esetben majd a penzt neked, mert megint kialltal a koroszteny Magyarorszagert..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.