Ezt a CDU Magyarországgal foglalkozó politikusa mondta. A német CDU magyarországi ügyekért felelős politikusa, Andreas Nick az atv.hu-nak azt mondta, „nem feltételeket, hanem előremutató elvárásokat fogalmazott meg” a Fidesz számára. Korábbi sajtóértesülések szerint Angela Merkel pártja lényegében ultimátumot adott a Fidesznek, amelynek értelmében kizárhatják a magyar kormánypártot az Európai Néppártból, ha nem hagynak fel a CEU-val szembeni izmozással, és nem várják meg a Velencei Bizottság álláspontját a Stop Soros törvénycsomaggal. Nick most azt nyilatkozta: Amikor a szabad és nyílt társadalom léte megkérdőjeleződik, kiemelten kell foglalkoznunk a felsőoktatási intézmények és a civil társadalom szabadságával, amelyek a kereszténydemokrata értékeink középpontjában állnak. Szeretném ha a Fidesz a ebben a táborban maradna. Ezeknek a vonalaknak az átlépése más megvilágításba helyezné ezt a dolgot.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Asszem, az Unio es az o "politikusai" kezdenek ugyanabban a korrupcios fertoben elsullyedni, amiben orban mar 8. eve lubickol - hiszen nem olyan rossz az! Jo sok penzzel jar egyutt.

Ezek teljesen el vannak varazsolva, es egyaltalaban nem a mai realis vilagban elnek.
Nagy lesz a pofaraesesuk, mert orban mar a spejzukban van, nemsokara az agyukban is lesz.
RonaGyuri
az értelmes emberek tudják, a többinek - lásd Fityesz - meg kötelező! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.