A kormány ma benyújtja a parlamentnek a Stop Soros törvénycsomagot, amelyet még januárban készítettek el, és azóta többször is szigorítottak.

Az eredeti tervezet szerint a "tömeges migrációt propagáló, külföldről támogatott szervezeteknek" regisztrálni kell magukat, a tevékenységükről nyilvánosan számot kell adni, fizetniük kell az államnak, és az őket segítők nem mehetnének a határhoz, sőt, akár Magyarország egész területéről kitilthatók lennének – írja az Index.

Ma nyújtják be a szigorított Stop Soros törvénycsomagot

Mint arról korábban már mi is beszámoltunk, azóta többször szigorítottak a törvénycsomagon, legutóbb az új kabinet megalakulása után tartott első kormányinfón jelentettek be változást. Kiderült: a szigorodó törvénycsomag elfogadása után a büntető törvénykönyvbe is bekerül a törvénytelen bevándorlás szervezése. A benyújtandó törvénycsomag elemeként emellett a Belügyminisztérium előterjesztésében módosul a rendőrségi törvény, a büntető törvénykönyv, a menedékjogi, az államhatárról szóló és a szabálysértési törvény.

Cikk- és címlapkép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

(index.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hogy mit cicóznak AZOK a menekültekkel, akik LÓVÉÉRT bárkit, tízezrével tárt karokkal fogadnak, aztán .. b ú j t a t j á k .. őket, ha el nem hagyják az országot!
.
A kérdés az, hogy ELEGENDŐ rácsos ablak, ajtó is van ahhoz, hogy aki vét az EMBERSÉG ellen, annak kóter!
.
Valójában ez a STOP Soros "salátatörvény" is .. k u k a .. lesz, amikor sikerül az országnak LERÁZNI ezt a rafcsi MAGÁNHADSEREGET!!
.
szép új világ
@Shikari: Tudod, a diliház lakói is elhiszik és abban a tudatban élnek, hogy az Ő biztonságuk érdekében van rács az ajtón és az ablakon, nehogy valaki kívülről bemásszon és bántsa őket vagy elvegyen tőlük valamit.
libellle
@Shikari: képzeld el zt a kaost, amennyiben nyugat is ezt mondaná. kb. 1,7 millio magyar migransnak kellene távoznia innet nyugatról. Hatalmas munkanélküliség és az absolute kaos lenne abban az országban. Most meg csupán az alött álltok. orbán pedig valószinü kereshet más pártot az EU-ban. le pen, wilders és az afd szivesen befogadja öket oda valok azok közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.