Wittner Mária adta át Morvai Krisztina EP képviselő munkájának elismerése okán az 1956 – Pesti Srác díjat az Adler kávéházban, a Budaörsi Polgári Kaszinó rendezvényének végén. A Pesti Srác Alapítvány kuratóriuma nevében megszólaló Wittner Mária, vagy ahogy néhányan “becézik” véres Mariska, adomázott kicsit a börtönévekről, de hamar áttért az Európai Unióról alkotott lesúlytó véleményére.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Erre mondja a latin: Similis simili gaudet, avagy magyarul: a zsák megtalálja a foltját, avagy madarat tolláról, embert gyártásáról...
Hari
Erre mondja a latin: Similis simili gaudet, avagy magyarul: a zsák megtalálja a foltját, avagy madarat tolláról, embert barártásáról...
Nessy
Néha el kell gondolkoznom azon, hogy 1956 eseményeit melyik dimenzióban éltem át! Mert amit itt néha hallok, olvasok, köszönő viszonyban sincs a valósággal.
silber13
@Shikari: Stultus es qui facta infecta facere verbis cupias. Megszívlelhetnéd, ha értenéd!
Desischado
Az egyik 19 a másik egy híján húsz! Hányingert keltő mind a két némber.
dr. prédikátor
Na a vén kurva bablevesmari megint hozta a formáját!Meddig akarja ez még itt rontani a levegőt???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.