Júliustól eljárást lehet indítani titokban bárkivel szemben, aki bűncselekmény gyanúsítottjaként szóba jöhet. Ehhez elég lehet egy első körben megalapozatlannak minősített feljelentés, illetve a hatóságok birtokába jutott, jogsértésre utaló bizonytalan információ is. A törvény teljes szigorával?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Legyetek még egy kis türelemmel.
Aztán minden szép és jó lesz, mert senki nem mer mást mondani. Mindenki félni fog mindenkitől és síri csend honol majd az országban.
Lesz itt minden szép és jó. Munkatáborok, börtönök.
Csak még egy kis türelem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Lehet, hogy a múzeumból szereznek pár lesötített üvegű Pobedát?
A bőrkabát ma már nem divat. Ma jön a TEK feketében, és ordítanak, mint a fába szorult féreg, mintha mindenki süket lenne! Néha eltévesztik a címet, de hát van ilyen!
Házkutatásnál a szomszéd asszony a tanú?
Nessy
Tudjátok mi a tragédia? ha a határon túli magyarokkal szemben hoznának egy ilyen törvényt, Orbán és Szijjártó már Brüsszelben és az ENSZ-ben tiltakozna, a CÖF a Tejúton békemenetelne, itthon meg senkinek nincs ellenvéleménye!
Tényleg megérdemeljük a sorsunkat!
verőce21
A demokrácia ürügyén végre felszabadultan udvariatlanok a népek. És a tetejébe általános a tiszteletlenség, a tisztességtelenség, az erőszak. A demokrácia nem való a népeknek.
Ha igen, csak úgy, ahogyan Periklész tanácsolta - Parancsuralom a demokrácia jelmezében.
karma1
Annakidejen a restauracio egy korszak volt Magyarorszagon - nem a legjelesebb...
Hat most a mu kesz - az Alkoto pihen:
felallitotta a Titkosrendorseget - Stazi, KGB, Securitate, Secret Service, nevezzuk akarminek - ami nagyszeruen mukodott a horthy-, majd a rakosi rendszerben is , hozza megalkotta ezt a szemet torvenyt, amivel nem tett mast, csak eppen learatja a magyarokban elvetett gyulolkodeset termeset; most mar mindenki annyira utal mindenkit - tisztelet a kivetelnek ! -, hogy egyik szomszed a masikat nevtelen levelben fogja feljelenteni, mert disznot vag, palinkat foz, odaadja a nyaralojat a kulfoldrol jott rokonanak, adoval tartozik, veri a (nemletezo) feleseget, gyerekeit, apjat, anyjat, lopja az aramot, mert zsido, cigany, jehovista, netan buzi, de minimum HIV-es es Alzheimeres, es nagymama letere mibol telik neki 200 ezer forintos hallokeszulekre? Ez csak tisztessegtelen ember lehet ! - es valaki a vonal vegen, vagy az iroasztalnal varja a telefonos vagy levelbeli "polgari bejelenteseket" , mert ennyire igaz meg sohasem volt Hofi megallapitasa: "Magyarorszagon levelet utoljara Mikes Kelemen irt ala"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.