Júliustól eljárást lehet indítani titokban bárkivel szemben, aki bűncselekmény gyanúsítottjaként szóba jöhet. Ehhez elég lehet egy első körben megalapozatlannak minősített feljelentés, illetve a hatóságok birtokába jutott, jogsértésre utaló bizonytalan információ is. A törvény teljes szigorával?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Legyetek még egy kis türelemmel.
Aztán minden szép és jó lesz, mert senki nem mer mást mondani. Mindenki félni fog mindenkitől és síri csend honol majd az országban.
Lesz itt minden szép és jó. Munkatáborok, börtönök.
Csak még egy kis türelem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Egyesek szerint eddig is így működött a sikeres állampártuk, csak vigyázni kellett nekik,. nehogy valami gyüttment Soros ügynök lebuktassa őket. Ha ha életbelép a passzus, már nem kell sumákban szimatolni, törvényes és etikus lesz a magánéletbe való turkálás. Tekinhetjük ezt a húzást az áldott emlékű házmesterek rehabilitálásának, meg az orrát mindenbe beleütő pletykafészek szomszédasszonyok budításának arra, hogy már írja meg azt a névtelen levelet.
Qqberci
Mátyás, Mátyás, ha ezt láthatnád, sírva fakadnál a gyönyörtől...
papa.49
Isten hozott mindenkit a ,,Szép új világban,, !!!
Nessy
Ez ijesztő! Szerintem első olvasatra fel sem fogja a jó nép, hogy ezek után mindenkit megfigyelhetnek, meggyanúsíthatnak, hetediziglen!
papa.49
@Nessy: Ez hajaz már az ,,ávós korra,, !!!
tudode
Ez azért TÚLNŐ minden kukkoláson!
.
Még az un. ÁTKOSBAN "is" csak a FONTOS, ÉS BIZALMAS MUNKAKÖRBEN dolgozókat fidelték "csak" meg az összes pereputtyával, kapcsolattartásával együöt.
.
Az azt jelentheti/hati, hogy .. B Á R K I T .. az annak a látszatát kelti, hogy a FEHÉRGALLÉROSOK reszketnek, mint a nyárfalevél!
.
Nem kell félni, nem fog fájni!
görbetükör
Legyetek még egy kis türelemmel.
Aztán minden szép és jó lesz, mert senki nem mer mást mondani. Mindenki félni fog mindenkitől és síri csend honol majd az országban.
Lesz itt minden szép és jó. Munkatáborok, börtönök.
Csak még egy kis türelem.
tudode
@tudode: .
Kieg.
.
Olyan kevés kukkolójuk, v mijük van, hogy
.
----- Orbán az egyetlen miniszterelnök, aki nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen
168ora.hu/itthon/orban-az-egyetlen-miniszterelnok-aki-nem-esett-at-nemzetbiztonsagi-ellenorzesen-3722
.
Ennek ellenére a titkosszolgálat, v mi átnéz azon, hogy
.
------ Szép csendben államtitkokat cserélünk az oroszokkal
mno.hu/belfold/szep-csendben-allamtitkokat-cserelunk-az-oroszokkal-1388626
.
Aki érti ezt a kupit, az Nobel-díjat érdemel!

.
Peller Anikó
@Shikari: "Ehhez elég egy megalapozatlan feljelentés"

És ennek örülsz te szerencsétlen? Süt rólad a hülyeség.
mackoka46
Erre mondom azt, hogy anya ne szüljön ide gyereket, haladéktalanul jelentkezzen abortuszra. Orbánc nem fog itt megállni, kínozni és gyilkolni fog, minden aljasság kitelik tőle és mameluk "rend" fenntartóitól.
papa.49
@mackoka46: Elővesszük a régi ,,virágnyelvet,, ezek a maiak úgyse tudják mi mit jelent benne, osszt. cuppanhatnak a cumira !!!
nezelodo
@Shikari: ma 08:54. Így van, keményen le kell csapni még csírájában a piti, konkurens bűnözőkre, holott tudják, hogy őket, a rendcsinálókat, az egykori libsi-bolsikat, úgysem tudják überelni.
mackoka46
Az egész társadalom bűnös lesz, csak a diktátor és a sleppje nem.
Commenter
@papa.49: stop soros. stop ellenzék. stop ellenzéki szavazó. stop migráns. stop multi. stop minden ami nem fidesz...
Ez a stop soros törvénycsomag az egyik legundorítóbb valami amit kitaláltak. Justitia tényleg vak, ha ezt még törvénynek is merik nevezni...én nagyon csodálom hogy mindjárt átmegy ez az akármi a parlamenten és az ellenzéknek egy szava sincs, még csak fel sem háborodnak rajta...mintha süketek és vakok lennének ápr. 9 óta...
Pálinkafőző Rézüst
coki elvtársak, lesztek ti még sitten... :)
@Shikari: tompi hozta az anyagot? :)) vagy kűtte... :))) Hogy megkaptad, az látszik... :))))))
Pálinkafőző Rézüst
Jön az új büntetőeljárási törvény: minden fideszes gyanús, aki él...még...
Nessy
Lehet, hogy a múzeumból szereznek pár lesötített üvegű Pobedát?
A bőrkabát ma már nem divat. Ma jön a TEK feketében, és ordítanak, mint a fába szorult féreg, mintha mindenki süket lenne! Néha eltévesztik a címet, de hát van ilyen!
Házkutatásnál a szomszéd asszony a tanú?
Nessy
Tudjátok mi a tragédia? ha a határon túli magyarokkal szemben hoznának egy ilyen törvényt, Orbán és Szijjártó már Brüsszelben és az ENSZ-ben tiltakozna, a CÖF a Tejúton békemenetelne, itthon meg senkinek nincs ellenvéleménye!
Tényleg megérdemeljük a sorsunkat!
verőce21
A demokrácia ürügyén végre felszabadultan udvariatlanok a népek. És a tetejébe általános a tiszteletlenség, a tisztességtelenség, az erőszak. A demokrácia nem való a népeknek.
Ha igen, csak úgy, ahogyan Periklész tanácsolta - Parancsuralom a demokrácia jelmezében.
karma1
Annakidejen a restauracio egy korszak volt Magyarorszagon - nem a legjelesebb...
Hat most a mu kesz - az Alkoto pihen:
felallitotta a Titkosrendorseget - Stazi, KGB, Securitate, Secret Service, nevezzuk akarminek - ami nagyszeruen mukodott a horthy-, majd a rakosi rendszerben is , hozza megalkotta ezt a szemet torvenyt, amivel nem tett mast, csak eppen learatja a magyarokban elvetett gyulolkodeset termeset; most mar mindenki annyira utal mindenkit - tisztelet a kivetelnek ! -, hogy egyik szomszed a masikat nevtelen levelben fogja feljelenteni, mert disznot vag, palinkat foz, odaadja a nyaralojat a kulfoldrol jott rokonanak, adoval tartozik, veri a (nemletezo) feleseget, gyerekeit, apjat, anyjat, lopja az aramot, mert zsido, cigany, jehovista, netan buzi, de minimum HIV-es es Alzheimeres, es nagymama letere mibol telik neki 200 ezer forintos hallokeszulekre? Ez csak tisztessegtelen ember lehet ! - es valaki a vonal vegen, vagy az iroasztalnal varja a telefonos vagy levelbeli "polgari bejelenteseket" , mert ennyire igaz meg sohasem volt Hofi megallapitasa: "Magyarorszagon levelet utoljara Mikes Kelemen irt ala"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.