“Hogyan mentsük meg Európát?” címmel írt nyílt levelet Soros György amit a hvg.hu közölt le. A magyar származású milliárdos üzletember írásában az EU-t fenyegető veszélyekről ír, arról, hogy ami szinte egy megvalósult álom volt korábban, de az 2008-as a gazdasági világválság következtében elromlott. Soros kiemelte, hogy ami most zajlik, az rövidtávon Európa létét fenyegeti. “Az Európai Unió …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Húzzon a bús picsába az európai aggodalmával együtt. A pénzért elvándorolt, és ahányszor csak tudta kiszipolyozta európát, most meg vonyít mint egy fába szorult féreg...
Nessy
Nem is olyan régen, még Orbán vetette fel, hogy helyben kell támogatni és akár pénzzel segíteni a háború sújtotta területeket.
Most keresztbe feküdt a Marrákesi tárgyalásnak, prüszköl a támogatási javaslat miatt!
Azt hiszem, neki már az Isten sem tudna kedvére tenni, mert neki egy a lényeg, hogy mindenre nemet mondjon, még arra is amit nem rég ő javasolt.
Azt elhiszem, hogy nem tetszik neki a "több sávos" Európa!
Pedig ez várható. Megunják a fejlettebb országok, hogy korrupt vezetők tegyék zsebre az adófizetőik pénzét. És valahol igazuk is van!
Sámannus
Na öreg ezt te nem bogozod ki, mert ezek a köcsögök nem is akarnak a törvényes lopásról leszokni. Igaz te is megcsinyáltad velünk is párszor, röhögtél is gondolom, most pedig más csinyája ugyanezt. Az a baj hogy a káoszt a nép nehezebben szenvedi el.
Vérszemet kaptak a spekulánsok, és letarolják a félvilágot.
Jozefina
Úgy gondolom, hogy ami a levélkivonatban olvasható az érthető és világos.
Talán elsősorban az EU döntéshozó szerveinek kellene igen markánsan lépni és bármi áron, de megtisztítani a tagországokat a populista, csak nemzetállamban gondolkodó politikusoktól, mert ez az irány csak a káoszt és a bizonytalanságot a megosztottságot eredményezi. Az EU "termeli ki" a diktátorait, ezt nagyon gyorsan kellene megszüntetni.
A Soros által is javasolt "Marsall terv" valóban segíthetne a menekültáradat megállításában.
Ezzel egy időben a jelenleg EU-ban nem legálisan tartózkodó bevándorlókat sokkal hatékonyabban kellene a szárnazási országba vissza küldeni.
A több sávos EU-t meg mielőbb bevezetni, amíg még nem késő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.