Állítsuk meg a Brexitet! Napokon belül elindul egy kampány, amelyben egy második Brexit-népszavazásra szólítanak fel, hogy megmentsék az Egyesült Királyságot az EU-ból való kilépés okozta hatalmas károktól, közölte Soros György kedden. A Nyílt Társadalom Alapítványok alapítója arról beszélt Párizsban, hogy a Brexit-tárgyalások elhúzódásával a britek meggyőző többsége rájöhetett, mekkora előnyökkel is jár számukra az EU-tagság. Bár a Best for Britain kampány még el sem indult, már most több millió font adományt szedtek össze. A Brexit egy elképesztően veszélyes folyamat, ami ártalmas mindkét fél számára. Az elválás hosszú időbe telik, talán öt évnél is többe. Öt év maga a végtelenség a politikában, főleg ebben a forradalmi korban – fogalmazott Soros, hozzátéve, hogy természetesen a brit embereknek kell eldöntenie, mit akarnak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A legtobb ember mar a szavazas napjan rajott, hogy a tetu farage felrevezette oket, mert nem adott meg minden informaciot, kizarolag szarkeveresre volt jo, aztan hatra is hagyta a "muvet", mint kutya a kakajat...
Senki nem vette a faradsagot, hogy hatastanulmanyokat vegezzen elore, az egesz nepszavazas csak ossze volt csapva, a szavazas napjan azonnal bezuhant az angol font a tozsden, kapasbol 50 millio font veszteseget okozva 1 ora alatt. Es ez azota csak romlott. Soros ebbe sem fog beleszolni, csak megprobalja felvazolni az embereknek azt, hogy mi varhato.
Donteni ismet csak az angoloknak kell - a Brexitbe akar az egesz Commonwealth is belebukhat, mert a skotok es az irek is a Brexit ellen szavaznanak, valamint az elszakadasra ANgliatol, hogyha lenne egy uj nepszavazas, mert csak ilyen aron maradhatnanak meg az Unioban tagnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.