Az éjszaka közepén kitettek egy helyreigazítást, amiben elismerik, a kormányzati közlemény valótlan dolgokat állított. Az MTI kedden éjfél előtt közzétett egy helyreigazítást, melyben elismerik, hogy az általuk megjelentetett kormányzati közleményben több hazugság is megjelent a Helsinki Bizottsággal kapcsolatban. A helyreigazítás így nézett ki: A „Kormányzati Tájékoztatási Központ Közleménye – Reagálás a Helsinki Bizottság közleményére” címmel 2017. december 8. napján az Országos Sajtószolgálat honlapján megjelent közleményben valótlanul híreszteltük, hogy a Helsinki Bizottság pénzt keresett azzal, hogy feljelentette Magyarországot azért, mert Magyarország nem bánt megfelelően a bevándorlókkal. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy a Magyar Helsinki Bizottság több száz millió forintot kap külföldről átláthatatlan módon. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Helsinki Bizottság nem keresett pénzt azzal, hogy eljárást indított a magyar állam ellen a menekülőkkel szemben...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A gerinctelen seggnyalok... Sikerult nekik a helyreigazitast ejfeli idopontban kiadniuk...
Mert sem felelosseget nem vallalnak, sem igazat nem mondanak...
emerencia
Régen gellert kapott már az MTI hitelessége nagyon sokunk szemében, ezért nem meglepő ez az inkorrekt húzás. Az lett volna a csoda, ha tisztességesen közzéteszik a helyreigazítást.
karma1
@emerencia: En sem lepodtem meg rajta, csak ismet bebizonyosodott, hogy egy gerinctelen fide$$-seggnyalo banda... Ennyit roviden roluk...Meg egy kihelyezett fide$$ hadtest...
emerencia
@karma1: Igen, az. Hagyomány náluk még az előző átkosból, hogy mindig az aktuális hatalom érdekei szerint alakítják a híreiket a korrekt, tisztességes tájékoztatás helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.