Egyes Kárpát-medencei gazdaságélénkítő programok és összehangolt fejlesztési feladatok, valamint turisztikai fejlesztések koordinációjáért felelős kormánybiztos lett Seszták Miklós. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg.

Miniszterből kormánybiztos lett Seszták Miklós

Fotó: Mohai Balázs/MTI

Seszták Miklós – aki

az előző kormányzati ciklusban nemzeti fejlesztési miniszter volt – megbízatása 2018. május 18-tól 2020. május 17-ig szól.

Kormánybiztosként Seszták Miklós látja el a közvetlen európai uniós források és az MFK Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság koordinációját, kezeli és koordinálja az egyes határon túli gazdaságélénkítő programokat, ellátja a határon átnyúló és határon túli infrastrukturális és egyéb fejlesztések koordinációját, továbbá a határ menti megyék együttműködésének és összehangolt fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért is felel. Az ő feladata lesz továbbá a határ menti megyék turisztikai fejlesztéseinek és egyes Kárpát-medencei turisztikai fejlesztések kormányzati összehangolása és a kiemelt nemzetközi sportrendezvények lebonyolításának koordinációja.

Seszták Miklós kormánybiztosi tevékenységét a Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezetében működő önálló titkárság segíti – olvasható a kormányhatározatban.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az újabb kamu állás, jó pénzért !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Zeta: Annak már van ,,divat cézár,, lett a spiné !!!
namihami
Hitte valaki, hogy nem talpra fog esni? Akkor az is hülye, akit a hír egyáltalán meglep.
human
Egyre jobban körvonalazódik mi történik. Orbán exportálja populista politikáját. Külföldre célzott, de magyar közpénzből finanszírozott állami támogatásoknak álcázva külföldi politikusokat vesznek meg akik cserébe hajlandóak Orbán szája íze szerint alakítani a közhangulatot (migráncsozás, Sorosozás a szokásos). Ha ez rendben halad a következő fázisban exportálja a központosított korrupciót. Pont úgy ahogy 2010 előtt is tette. Ugyanis nem fentről építkezett. Átvették a hatalmat az önkormányzatok felett már a szoci kormány alatt. Így a helyi kivitelezési munkákat a haveroknak osztották le (ügyelve, hogy a szocik is megkapják a maguk júdás pénzét azért). Ezt fogják külföldön is csinálni. Ezekből a pénzekből pártokat vásárolnak maguknak és bekerülnek a helyi parlamentbe. És máris közelebb kerültek a törvényhozáshoz.
human
@Commenter: Fentebb leírtam mi lesz Seszták feladata. A hovátoknál például gazdatámogatás címén nem magyarok is kapnak támogatást és van magyar aki nem kap, mert csak. A NER eresztgeti a csápjait a határon túlra is.
kocogok
Sokat lopott büntetlenül, megérdemli!
Lopjál sokat, és Orbán beteg világa szerint megérdemled.
Gauntlet
erről film fog születni: Seszták, a Bukás címmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.