Meg az általuk választott útvonalak is. Bakondi György a köztévén beszélt minderről, meg arról, hogy nagy nyugtalanság van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Na végre! Olyan régen beszélt már ilyesmiről a tábornokúr. Kihagyott vagy fél napot.
Clavigo
Azért kíváncsi lennék,,hogy ez a faszi milyen tanácsokat ad kegyes Urunknak ..?
cs.n.
@durbincs: Az, oktatás. Azvót. Magára is ráférne.
cs.n.
@durbincs: Ez valami találós kérdés? Sünt ne egyen, az védett állat, disznót ehet. Sündisznó meg nincs, az egy régi népies elnevezés. Vagy maguk szőröstalpúak még mindig úgy hívják? (ez utóbbiért én kérek elnézést, csak próbálok igazodni a stílusához)
cs.n.
@durbincs: Hagyjuk ezt a hülyeséget, azt meg már kitárgyaltuk korábban, hogy hol lakom. Nem én tehetek róla, hogy nem emlékszik.
Bakondi a téma, nem a sündisznó, meg hogy ki mitől/kitől lakik 1000 kilométerre. Mindegy, nem is túlzottan érdekel. Ritkán látogatom már ezt az oldalt, reflektáljon csak, amit akar, majd talán 1-2 hét múlva elolvasom, de az még valószínűbb, hogy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.