A vendéglátós és a zenével foglalkozó cége is mínuszban zárt. ROVATVEZETŐ. 2018. 05. 31. 10:12 Május 31-e a beszámolók készítésének időpontja, így a legtöbb cégnek ma éjfélig kell leadni a tavalyi évre vonatkozó mérlegét és eredménykimutatását. Kovács Ákos cégeinek adatai is megérkeztek, ezeket néztük most át: veszteséges lett mind az Andante Borpatika Kft., mind a Fehér Sólyom Bt. is. Egy évvel ezelőtt arról számolhattunk be, hogy hosszú idő után nyereséges Kovács Ákos borozója – az, ahol egyébként megalázóan kevés bért fizettek a szakácsoknak. A 2017-es év ennyire nem volt szerencsés: 34,5 milliós mérlegfőösszeg és az előző évinél 28 százalékkal nagyobb, 49 millió forintos árbevétel mellett hárommilliós veszteséggel zárta 2017-et. A cég létszáma egyébként a legfrissebb adatok alapján 9 fő, Urbán Dezső mellett pedig Tiffán Zsolt fideszes politikus és borász is a társaság tagja. Osztalékot nem fizettek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ejha! Hat mar csak nem??? Nem volt eleg szep az 56-os zenei anyag? kancsimarcsi nemcsak ferden lat, de nem is hall?
akoska, megint meg kene valahol jelenned, es dicsoitened a regnalo hatalmat.
De ha mar zenet nem tudsz szerezni, azert segget meg tudsz nyalni, nem?

Ugy sajnallak...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ejha! Hat mar csak nem??? Nem volt eleg szep az 56-os zenei anyag? kancsimarcsi nemcsak ferden lat, de nem is hall?
akoska, megint meg kene valahol jelenned, es dicsoitened a regnalo hatalmat.
De ha mar zenet nem tudsz szerezni, azert segget meg tudsz nyalni, nem?

Ugy sajnallak...:o(((
Rockxy
Nocsak, már májusban is lehet évet zárni? :)
Commenter
@karma1: A Depeche Mode életművét lenyúló "zenész", a magát költőnek is tartó narancs popsztár az elviselhetetlen nazális énekhangjával...az udvari zenész... a szív meg kell hogy szakadjon...majd ha lesz időm sajnálom. Már a saját egykori rajongóinak is unalmas! Fehér Sólyom? Még szerény is! Saját maga után nevezte el a vállalkozását, az Ákos török eredetű név és fehér sólymot jelent...mióta ez az ember színre lépett már nem tetszik az Ákos név (sem)...
troll6
Ha ne értek a vendéglátáshoz, akkor minek fogok bele?! Csak viszi a lóvét!!! Komoly tapasztalattal és múlttal rendelkező vendéglátóiparban jártas szakemberek is panaszkodnak, hogy savanyú a szőlő!!!
karma1
@troll6: Ahol nincs penz, a legkisebb latvanyossagert is fizetni kell - sokszor komoly penzeket -, onnan menekul a turista.
Mert igazabol oket tudjak lehuzni, akik nem ismerik a magyar nyelvet.

Az otthon elo magyarnak meg nincs annyi penze, hogy ilyen helyekre jarjon rendszeresen.
Ha valaha is odafigyelt volna a suliban a kis sajatlabu, tudhatna, hogy a turista es a VENDEG az elso!
Eladott Ország
Mindezt annak ellenére, hogy alacsony bérleti díjat fizet az önkormányzatnak, alkalmazottait meg szarér-hugyér dolgoztassa. Nos ezektől várhatjuk a felzárkozást. Dehogy ment csődbe! Kilopta a lóvét, és így a tartozásait is eltüntette! Olyan fidesznyikes módszer!
karma1
@Eladott Ország: Tudod jol, hogy a fide$$ senkit nem hagy az ut szelen,...:o)) Csodalkoztam volna, hogyha pont ot ne tamogatna orrba-szajba a fo"ni...:o(
Eladott Ország
@karma1: Balog Zoltán ex miniszter saját keretéből adott milliókat az EDDA koncertjére.
Palcsónak is bejött a Fidesz kormányzat. Ő öt trafik koncesszióját nyerte el. Szóval láthatjuk: a népszerű támogatókkal/talpnyalókkal , tényleg nem hálátlan a Fidesz. Ime: Palcsó Tomi benyalt.
m.cdn.blog.hu/fi/fideszfigyelo/image/palcso_tomi_jobban_teljesit_trafikmutyi_ot_trafik.jpg
papa.49
Majd csak ,,kisegítik,, a fütyiszek egy kis lével !!!
Commenter
@karma1: de nem tisztelet a kivételnek itt a zimmer frei korszak óta a lehúzás az első!
Commenter
@karma1: nem tartozik annyira szorosan ide, de az ellenzék? csöndjét még mindig nem tudom elfogadni, és ezt a súlyos, bénító csendet nem értem. Az ellenzéki sajtó működik az ellenzék nem. Egyedül az MSZP ítélte el a stop soros nevű törvénycsomagnak csúfolt borzalmat, a többi párt hallgat mint a sír. Pedig a választások után, ha még csalódottak és tehetetlenek voltak is, nem ezt ígérte sem a Párbeszéd sem a Momentum. Azt ígérték öt percenként fognak beleszállni a rezsimbe és orbánba, és már csak annak a mérhetetlen rágalomhadjáratnak az okán is megtehetnék amit kaptak és kapnak a nyakukba.Így nem fog bedőlni ez a retkes rezsim, ha még verbális szinten sem képes azt az ellenzék támadni :((((
csipetke
Hja,nem kellett volna nyíltan elköteleződni egyik pártnak sem,(főleg a fidesznek),és jobban futna a szekér.Mint ahogy én is óriásit csalódtam Ákosban,vannak még így néhány-százezren.Kevesebb a lemezeladás,és a koncert-bevételek.Régebben,mikor még nem volt fidesz-seggnyalonc,minden jegyet el tudtak adni a koncertekre,mára ez igencsak lecsökkent...
karma1
@Commenter: En nem csodalkozom a MOSTANI csondon. De azon igen, hogy nem kuzdenek a csalasra alapulo valasztasi torveny ellen, nem hangsulyozzak naponta 5x azt, hogy ez az eredmeny csak csalassal johetett letre, es nem mellekelik hozza a csalasokrol keszult feljegyzeseket, EBESZ vizsgalati eredmenyeket - bar en ezen csodalkozom a legjobban: majdnem 2 honapig voltak itt, a valasztas napja utan ok is ugy gondoltak, hogy itt oriasi csalas tortent, megvartak majus 8-at, a kormanyalakitas napjat, es utana SZO NELKUL HAZAMENTEK!
Mit kaphatott az EBESZ, hogy igy lefekudtek orbannak?
A tobbit viszont megertem: nincs olyan mediafelulete az ellenzeknek, amin nap mint nap harsoghatnak az igazukat, plane a csalasrol.
A Parbeszedben Karacsony most Zuglora koncentral, a partmunka kevesbbe erdekli - a momentum pedig csak hozza a papirformat: oket orban hozta letre, bomlasztasra. Mindegyik koloknek fideszes, ex-SZDSZ-es szuloi hattere van, es az alma nem esik messze a fajatol. Mar akkor tudtam, hogy ezek csak szajkarateznak, amikor kijelentettek, hogy senkivel sem fognak ossze, es hogy ok 2022-re fokuszalnak, mert akkor akarnak kormanyzasra kerulni.
Commenter
@karma1: Én csodálkozom, mert ez akár beletörődés is lehet. Az EBESZ tényleg meglepett na az ő csöndjük mindennél beszédesebb. Nem látták el a rájuk kiszabott feladatot, sőt valószínű korruptak is, de orbánnak mindent megér ez a csend,(milliárdos, úgyhogy ezt akár "gálánsan"a saját vagyonából is állhatta, és így csak kevesekhez jutott el a valódi nemzetközi vélemény. A nemzetinek nevezett választási irodáról jobb ha nem beszélünk! Szerinted van még egy olyan ország ahol azt mondják a választási bizottság tagjai a szavazónak hogy akár le se zárja a borítékot? Nekem ezt mondták, ott akkor már tudtam hogy ez veszett fejsze nyele. Exit pollok alig voltak. Ott a honlap, a FB ha más nem. Itt sokan támogatják őket, miért nem küldenek be cikkeket ide a Propellerre? Ez csak egy ötlet. Én remélem hogy nem csak Zuglóra fog koncentrálni Karácsony Gergely, mert idővel így ő is, és a párt is belesüppedhet Zuglóba, ez pedig nem jó. A nyugat is orbán egyetlen valós ellenfelének tartotta és tartja, én nem hiszem hogy most már nem akar miniszterelnök(jelölt) lenni. Volt és van egy szakmailag és emberileg is szimpatikus és szakértői (ellen)kormánya, ezt amikor tudja aknázza ki, tudniuk kell az embereknek hogy mit és miért csinálna azonnal másképp. Ha minden igaz, Olaszországban épp most fog megalakulni egy technokrata kormány a förtelmes Berlusconi évek után. Nekünk is nagy szükségünk lenne a technokrata kormányra! Tényleg hagyjuk és megvárjuk hogy bekövetkezzen az államcsőd és a szükségállapot?
Eladott Ország
Hofi Géza 2018 Csöngess be anyádhoz, jó barát... Orbán Viktor
youtu.be/Au8czGHcUBQ
Eriksson
Jajistenem szegény Ákos. Nehogy aztán még az asszonynak is dolgoznia kelljen. :O

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.