Ha marad is a közéletben, a Jobbikban nem tudja elképzelni politikai pályafutását Dúró Dóra. Mandátuma visszaadásáról még nem döntött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem értem ezt a tanácstalanságot. Lehetne az LMP-ben társelnök, vagy Szanyi titkárnője. A nehéz napokra meg a szárnyas betét a megoldás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Én már a választások előtt sem tudtam eligazodni(ezt akkor is megírtam) a magyar ellenzéki politika lelki, fizikai történésein, és hogy ki, hova, miért, kivel, kivel nem. Nekem ez bonyolult maradt ma is.
36
Egy szó jut az eszembe róluk: trauma
CsipkeRózsa
@BALKÁNI HAMLET: Ő mondja, hogy: ""Nagyon nehéz napjaim vannak most."
tudode
Egyes európaiaknak, függetlenűl a ttól, hogy milyen SZEREPET töltenek be, halvány gőzük nincs arról, hogy milyen ... e m b e f e l e t t i... elhatározás kell ahhoz, hogy BÁRKI elhagyja a hazáját, korábbi életét az ÜLDÖZTETÉS, az éhinség miatt, MINDEN HALANDÓNAK "csak egy élete" van, P U N K T U M!
.
Európában 74 éve viszonylagos ... b é k e .. van, azon kívül, hogy vannak akik MÉG A MENEKÜLTEK NYOMORÁBÓL "is" sápot húznak, mint kis hazánk a Charlie Hebdó óta attól függetlenűl, hogy EMBERCSEMPÉSZEK, vagy bármely TAGÁLLAM .. h a t a l m a s a i!
.
A .. s o r s, vagy az Isten mentse meg Európa lakosságát hasonló világégéstől, mint a II. világháború, és 56'-os szintű .. e s e m é n y e k... átélése volt!
tudode
@tudode: .
Elnézést!
.
Ezt a hsz-t a menekültekre való lövöldözős cikkhez szántam!
Eladott Ország
Ne add vissza a mandátumodat. 4 évig még szépen eléldegélhetsz te is az adónkból.
Eladott Ország
Nem értem ezt a tanácstalanságot. Lehetne az LMP-ben társelnök, vagy Szanyi titkárnője. A nehéz napokra meg a szárnyas betét a megoldás.
RonaGyuri
Esküszegés; Az igazi törvénytudó buzdítása

Dúró Dórát oktatja a derék Balóné

Mint ismert a képviselőnőt a Jobbik-frakciója kizárta, majd a párt illetékes szerve a párt-előírásai és az előzetesen tett írásbeli kötelezvénynek (írásban is megerősített esküjének) megfelelően visszakérte és ő visszaadta a mandátumát.
A dolgot a párt jelöltjeként, a párttól kapott EP-s mandátumát semmibe véve (ugye mennyire hasonlít a dolog Fodorka módszerére) tevékenykedik. Nos ez a derék Morvai Krisztina, az Euróoai Parlament Független Képviselője felszólította – legalább is a Magyar Hírlapnak ezt mondta – a képviselőnőt: „Megdöbbent és felháborít a Jobbik jelenlegi vezetőinek szívtelen, lelketlen, mi több, diktatórikus magatartása. A Szent Koronára tett esküvel zsarolt Dúró Dórát arra kérem, hogy az eskü teljes szövegére és szellemiségére figyelemmel ne adja vissza mandátumát az eltorzult, felismerhetetlen Jobbiknak, hanem független képviselőként használja azt a valódi nemzeti érdekek képviseletére, összefogva a többi olyan (egykori) jobbikossal, akik megelégelték a párton belüli terrort”
papa.49
Komoly probléma valóban, a kis család megélhetése kerül veszélybe miatta, na majd ha lesz kis időn megsiratom ))))))))))))))))
Pálinkás Pál
@tudode: Igazad is lenne ,ha emberekről beszélnél ...és nem félállat muszlim hordáról!!!és azért roppant érdekes hogy a világ gennyes gócpontjai mind "szinesek" uralta területen van!!!és lehet rasszistázni ,attól ez még tény marad!!!
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Hirtelen nem kapcsoltam, hogy ki az a Balóné, aztán a téma ismerős lett, rájöttem, hogy Morvai K.
Miért mondja azt, hogy zsarolás, hiszen nem volt kötelező Dúró D-nak esküt tenni.
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Igen, de én már előtte ráismertem a témára, amit tegnap olvastam, abból kapcsoltam.
m3mber
Most ebben a pillanatában mit tenne a Jobbik, ha irányíthatná az országot?
Nem tudom.
És senki más nem tudja - még ti sem.
Mit tenne az országgal bármelyik ellenzéki párt, ha most irányíthatná az országot?
Nem tudom.
Talán ők sem.
Bénult béna banda !!!
Orbán a viharban sem lenne egy egészséges szemléletű országjobbító ellenzék mellett.
Ebből mi következik?

A MAGYAR GENETIKAILAG ALKALMATLAN POLITIKUSNAK !!!
Kormányon, és ellenzékben is.
Túl idióta.
Túl magyar.
Túl paraszt.

Hová keveredtem...
De most komolyan, gólya, nem tudtál volna 250 kilométerrel azelőtt lezuhanni (természetesen nyugatról indulva), hogy beértél volna Magyarországra?
m3mber
Nem baj, ha nem szeretsz.
Már láttam mindent.
Aki hirtelen elkezdenek szeretni, azok a leggyanúsabbak.
m3mber
"I love you" - mondta a gyanúsított.
Eladott Ország
Nagyon remélem minél előbb rendeződnek a viszonyok a Jobbikban! Elfogadhatóbb lett volna, ha konfliktusokat nem hozták volna még nyilvánosságra! Ugyanis ebből csak a "narancsosok " profitálnak! Egyébként Dúró Dóra tevékenységét kétségekkel fogadtam, amióta férjét kizárták a Jobbikból, ami helyes is volt, mert 1 "nyikhajnak" tartottam!
m3mber
Duró Dóra, ne gondolkodjál.
Eddig hazudtál, vagy ezután fogsz.
Nem kell mindig gondolkodni.
Néha csak érezni kell.
Te mit érzel - olyankor - Dúró Dóra?
m3mber
A jó nők nagy magyar mellel, lehetnek... lehetőségekként?
Nem érdekel a primitív nagy magyar melled.
Igazából hányok az tőled.
Mint a tehén tőgye - te szerencsétlen hülye kurva,, te tényleg azt hiszed, hogy te normális vagy?

Szarok a melledre!
És képzeld, vannak olyan állat nők, férfiak, akik már túl jó dolgukban nem tudnak mit csinálni, és perverzek - és tényleg szarnak a melledre a perverzek.

Mit szeretnél tudni?
Milyen szeretnél lenni... milyenné szernél válni?

Szeretnéd elérni az elérhetetlent?
Nem fogod.
Gyerek vagy.
Gyerek maradtál.
Óriáscsecsemő.

Sajnálom?
Sajnálnám, de nem tudom, hogy mit kéne.
Szereted sajnáltatni magad?
Akkor beszélj egy kicsit többet magadról.

.
csa-csa
@Eladott Ország: pont valami hasonlót akartam mondani
Eladott Ország
@csa-csa: Bizony nehezebb lesz a család élete, mert anno amikor a férje is országgyűlési képviselő volt megvolt a havi kétmillió tisztán + az egyéb járulékok, kedvezmények. Úgyhogy biztos vagyok, hogy nem mond le a képviselői jogáról. Egyébként egy párthatározat nem is írhatja elő neki, mert törvénysértő. ( alacsonyabb szintű jogszabály nem írhatja felül a magasabbat)
BALKÁNI HAMLET
@CsipkeRózsa: AKKOR könnyebbült meg! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.