Csütörtökön 55 éves lett Orbán Viktor kormányfő, ezért hálaadó szentmisét mondtak érte egy budapesti plébánián, ahol Kásler Miklós emberi erőforrásminiszter is tiszteletét tette.

Hálaadó szentmisét tartottak csütörtökön a Belvárosi Plébániatemplomban amiatt, mert Orbán Viktor kormányfő aznap ünnepelte 55. születésnapját. 

Szentmisét mondtak Orbánért – az új emberminiszter is megjelent, meg is tapsolták

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/részlet egy korábbi miniszterelnöki videóból

A hvg.hu is részt vett az eseményen, melyet Osztie Zoltán plébános, a Keresztény Értelmiésgiek Szövetségének volt vezetője celebrált. 

A misén részt vett Kásler Miklós, az új emberi erőforrásminiszter is, akit a beszámoló szerint nagy tapssal fogadott a népes közönség. Az esemény híre fideszes körökben terjedt csak, a templom honlapján nem volt nyoma, délután 5-re csak sima szentmisét írtak – így a hvg.hu.

A lap szerint első körben azért imádkoztak az összegyűltak, hogy "Viktor" a köz javát szolgálja, de Osztie plébános arról is beszélt, hogy mi mindent lehet köszönni a kormánynak.

A misén végül hatan mondtak imát Orbán Viktorért, köztük Kásler is, aki utána a hvg.hu-nak elmondta, hogy magánszemélyként vett részt a misén.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Soha nem értettem, hogy egy bűnöző hogy lehet vallásos. Hétköznap lop, tönkretesz embereket, hétvégén meg szentbeszédeket hallgat. Vagy ez egyfajta önfeloldozás, hogy hétfőn már tiszta lelkiismerettel folytassa aljas üzelmeit?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szituációs gyakorlat
Nagyon sokan azt mondják, hogy az első mondat:
- a legfontosabb
- nagyon fontos
- a legnehezebb leírni
- stb.
Vagyis nagyon sokan mindenfélét gondolnak jónak az első mondatról.

Az én első mondatom: Nem minden gyakorlat, ami nem elmélet.
Na erre varrjál gombot! :)

A témához: www.youtube.com/watch?v=xi9bVihp-No

Néha nem tudom, hogy mit akarok.
Néha tudni sem akarom.
szituációs gyakorlat
Mindenesetre, ha valaki úgy akar sonkát főzni, ahogy Orbán elmondta pontról-pontra pontatlanul, az dobhatja is ki a kukába a végeredményt - vagy ha szereti a főt cipőtalpat, akkor egészségére!
Még egy sonkafőzést sem tud abszolválni ez a tahó - a magyarok istene, orbán viktorovics viktorov.
desiro57
@desiro57: Nem baj a bégető birkák még mindig kajolják.
csipetke
Úgy tudom,hogy orbán református,miért mondtak misét érte katolikus templomban?Egyébként meg betegekért szoktak még misét tartani,bár tudjuk,hogy nála igen nagy a baj...
evacica
@csipetke: Csupán azért, hogy fagylaltozzanak neki egy kicsit! Érdek az egész mind a két részről. Különben a gyomrom fordul fel az ilyenektől, s az új Embererőforrás minisztertől is hánynom kell! És amit én kívánok Orbánnak azt nem írom le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.