Kásler Miklós miniszter szerint a Nemzeti Alaptanterv kiváló, a gond a kivitelezéssel van. A Magyar Hírlapnak adott interjúban beszélt arról is, hogy Magyarországon a gyerekvállalási kedv igen magas, csak most épp hullámvölgyben vagyunk, a gyerekeknek már az óvodától kezdve abban kell segíteni, hogy szép párkapcsolatra törekedjenek, amiből házasság lehet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Ez az amiért sajnálom nagyon az ifjúságot. Nem hagyják őket gondolkozni, a tananyagot megemészteni. A seccperc alatt bármit bemagoló, semmihez nem értő percemberek országában nem jó élni azoknak, akik szeretnek dialektikusan gondolkozni.
bencemacska
Nem tudom, már működik a kórházakban a "Kásler elv", vagy csak az igazodási kényszer, de ha találkoznék vele, megkarmolnám!!!
magyarbakancs
Alap lexikális tudás nélkül nincs tudás.
Mert egy vitatkozásban előkapod az okos telefonod és ki keresed az éveidet.
szép új világ
A LED lámpa projektekben is az elképzelés kiváló volt, csak a kivitelezéssel volt a gond . mint mindenben amit a NERtársak kiötlöttek.
Az óvodai párkapcsolat kiépítés terén maximálisan megfelelhettem Kasler elvárásainak, csak az a baj, hogy ezt az óvónő nem tudta, mert igen csak megcibálta a fülem, mikor rajtakapott hogy papás-mamást játszunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.