Június 2-án hivatalosan is megszűnt az Együtt – a Korszakváltók Pártja – jelentette be az elnök.

Facebookon jelentette be Juhász Péter, hogy a mai nappal megszűnt az Együtt – a Korszakváltók Pártja. Juhász azt mondta, ezt nem végként, hanem egy új kezdetként éli meg.

Az Együttben a legtöbben nem pártban kezdtünk politizálni, hanem civilként tettünk az ország jobbításáért. És ezt a szándékot nem veszítettük el azzal, hogy megszűnt a párt, amit nem célként, hanem eszközként használtunk. Hisszük, hogy van igény arra a kitartó, őszinte és önfeláldozó munkára, amit folytattunk

 - fogalmazott Juhász Péter.

Mivel a párt a legutóbbi választson nem érte el az egy százalékoet, az Együttnek vissza kell fizetnie a kampánytámogatásra kapott 153 millió forintot. Ebből 147 milliót már összedobtak a szimpatizánsok.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
nem értem... ki fogja a pénzt visszafizetni és milyen jogcímen, ha az Együtt már szétszaladt?
Kell-e, célszerű-e egy stadionépítős, templomfelújításos rendszerbe pénzt pumpálni, amikor a rendszert uraló maffiózók amúgy is annyit lopnak, amennyit csak akarnak???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Dehogynem. Beülhettek volna a parlamentbe ùgyis mint a Pm, vagy mint a kdnp...
A rètegpàrtoknak soha nem lesz akkora tàmogatottsàga, mint a mindent àtkarolni akarò nèppàrtoknak. De mindent ès mindenkit nem lehet jòl kèpviselni. Csak hamis szlogenekkel. Nagyon fog hiànyozni egy ilyen populista szlogenekre èpülő tàrsadalomban az èrtèkakapú pàrt.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...ja persze...beülhettek volna ha az úgy menne, hogy az ül be aki akar...de így ...:)..na ne viccelj...
Úgy szólt ez a választási kampány a becsületről ahogy én Pista vagyok...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Miért szólna pont a kampány a becsületről ebben a lezüllesztett országos politikában? Itt a JuhàszPèter ès az Együtt a "tisztessèg", a felhozatal szintjèt nèzve.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...szóval neked a juhászpéteri viselkedés, propaganda, hozzáállás jelenti a tisztességet...soha nem voltak nagy reményeim veled szemben, de most óriásit csalódtam benned...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Minden relatìv. Igen, a mai politikai palettàn œk közelebb àllnak az elvàrhatò tisztessèghez, mint az őkst bìrálòik. A fideszködönöpè pedig csak legalulròl figyelhet.
Ez van. (Nehèz lenne csalódnod bennem, hiszen nem is ismersz)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...minden relatív...az ember nem kéne az legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.