Félmillió forintnál is többet adományoztak pártjuknak. Hiába ment szembe Morvai Krisztina a Jobbikkal az utóbbi időben, az EP-képviselő több mint két millió forinttal támogatta a pártot 2017-ben. A Népszava a hivatalos értesítőben megjelent adatokat összegezve gyűjtötte össze azokat, akik félmillió forintnál többet adományoztak pártjuknak. A Demokratikus Koalíciónál Varju László alelnök 1,3 millió forintot utalt pártjának, Jávor Benedek EP-képviselő csaknem másfél millió forinttal segítette a Párbeszédet. Az LMP-ben Szél Bernadett csaknem egy millió forintot adományozott pártjának. A szocialisták két EP-képviselője, Ujhelyi István és Szanyi Tibor összesen csaknem 10 millió forintot utalt az MSZP-nek. Az azóta pedig megszűnt Együttet pedig Bajnai Gordon volt miniszterelnök támogatta 700 ezer forinttal.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Van ebben valani tilos? szerintem nincs. Hiszen azert parttagok es partvezetok, mert hisznek abban, amit csinalnak, es azt minden modon tamogatjak...

Erdekes, a fide$$ tamogatoirol meg csak utalas sincs a cikkben...
Talan azert, mert ok kozvetlenul markolnak bele kuszaszem segitsegevel a nemzeti vagyonba.
RonaGyuri
bocs de ide is illik:
Esküszegés; Az igazi törvénytudó buzdítása

Dúró Dórát oktatja a derék Balóné

Mint ismert a képviselőnőt a Jobbik-frakciója kizárta, majd a párt illetékes szerve a párt-előírásai és az előzetesen tett írásbeli kötelezvénynek (írásban is megerősített esküjének) megfelelően visszakérte és ő visszaadta a mandátumát.
A dolgot a párt jelöltjeként, a párttól kapott EP-s mandátumát semmibe véve (ugye mennyire hasonlít a dolog Fodorka módszerére) tevékenykedik. Nos ez a derék Morvai Krisztina, az Euróoai Parlament Független Képviselője felszólította – legalább is a Magyar Hírlapnak ezt mondta – a képviselőnőt: „Megdöbbent és felháborít a Jobbik jelenlegi vezetőinek szívtelen, lelketlen, mi több, diktatórikus magatartása. A Szent Koronára tett esküvel zsarolt Dúró Dórát arra kérem, hogy az eskü teljes szövegére és szellemiségére figyelemmel ne adja vissza mandátumát az eltorzult, felismerhetetlen Jobbiknak, hanem független képviselőként használja azt a valódi nemzeti érdekek képviseletére, összefogva a többi olyan (egykori) jobbikossal, akik megelégelték a párton belüli terrort”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.