Bármelyik pillanatban az utcára tehetnek egy tiszaújvárosi édesanyát: egy rossz munkagép miatt elvesztette a kezét, az állását, és azóta nem tudta fizetni a hitelét. Az asszony hiába könyörgött a banknak, hogy legyenek tekintettel a helyzetére, a pénzintézet azonban még csak válaszra sem méltatta, inkább továbbadta tartozását a követeléskezelő felé. Már a végrehajtóknál van az ügye. …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Mindez csak azért van így mert most ha nem tudnád a ,,családok éve,, van, hát igen ez a történet jól példázza a nagy,nagy család barátságot !!!
A gép akkor is rossz volt a hölgy megtagadhatta volna a munkavégzést, de nem tette mert féltette az állásást ez a legborzalmasabb az egészben !!! A főnöke meg szarik rá, hogy neki tönkrement az élete !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Az anyuka nyugodtan beperelheti a végrehajtót mert a törvény tiltja bárkinek az adatai továbbadását még a bankoknak is, vagyis egy bank nem adhatja ki senki címét, nevét, anyagi helyzetét senkinek csak bírói felhatalmazással amibe az ügyfél is bele kell egyezzen.
papa.49
@Horizont: Mindez csak azért van így mert most ha nem tudnád a ,,családok éve,, van, hát igen ez a történet jól példázza a nagy,nagy család barátságot !!!
A gép akkor is rossz volt a hölgy megtagadhatta volna a munkavégzést, de nem tette mert féltette az állásást ez a legborzalmasabb az egészben !!! A főnöke meg szarik rá, hogy neki tönkrement az élete !!!
kereső
@Horizont: ne viccelj! A kecskét húsz fillérért.
kereső
Embertelen!!! És akkor álljon itt Magyarország miniszterelnökének levele, amit Erdő Péter olvasott fel tegnap.
A miniszterelnök szerint "ezért most nem elég hivatkozni a keresztény kultúránkra, de meg is kell mutatni az erejét: könyörülettel fordulva az elesettek felé, kiállva az üldözött testvéreink mellett, és hitvalló közösséget állítva a minket ostromló tömegekkel és ideológiákkal szemben.

"Őrizzék meg hitüket, keresztény értékeiket, a következő százszor 25 évben is erősítsék tovább az egyházmegye közösségeit"
1magyar
Az anyukának be kell perelni a munkaadóját! Fizesse a teljes munkabért ki amióta nem dolgozik és plusz kártérítést egész életére!!!
1magyar
Egyébként a rokkantnyugdíjat is kell kapnia ami 100 %-os.
Csizmás Kond
...na és Orbán...
A kormánynak nincs joga beleszólni a bankok ügyvitelében ha az a törvényt betartva jár el (itt nem a végrehajtást értem hanem a kölcsönvisszafizetést), viszont a bankok által használt kiadott végrehajtási dolgokat büntetheti mert az nem törvényes, és a munkáltatót is ellenőrízheti, hogy az a balesettel kapcsolatban törvényesen járt-e el.
csak úgy....
@Csizmás Kond: @1magyar:Pereskedés jó ötlet de nagyon naiv, miböl lenne a hölgynek pénze ügyvédre ha a törlesztést sem tudja fizetni ? Egy ilyen pereskedés hónapokig ,évekig tarthat...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...pl feljelenti a bankot a jogainak megsértése kapcsán...
tudode
Ha .. m e g n y e r t ü k ..magunknak ezt a POFAKARATÉS siserehadot, cipeljük őket a HÁTUNKON azokat, akik úgy elszemtelenedtek . N É P I E S E N, mint a piaci légy!
.
Mekkora kontraszt?
.
----- Orbán már törlesztette ötmilliós frankhitelét
www.origo.hu/itthon/20110917-blikk-orban-viktor-vegtorlesztette-otmillios-svajcifrank-hitelet.html
.
És mondá az ÚRHATNÁM SZOLGA:
.
(..) """A kormányfő a bulvárlapnak azt mondta, hogy
.
"már tisztán áll az Úr előtt", mert végtörlesztette frankban felvett tartozását.
.
"Körülbelül két hónappal ezelőtt én kiszálltam" - mondta, hozzátéve, hogy a hitel egy részét már korábban törlesztette, most pedig a maradékot is kifizette, svájci frankban.
.
(...) ""Bár ő maga még frankban fizette vissza az adósságát, Orbán az interjúban védelmébe vette azokat a parlamenti képviselőket, akik a jövőben élni szeretnének a 180 forintos frankárfolyamon lehetővé tett végtörlesztéssel. A miniszterelnök szerint a képviselőknek is joga lesz kedvezményesen, egy összegben megszabadulni az adósságuktól." """
.
Most már csak az a kérdés, hogy NETÁN a Jóisten előtt, v az ÁTVERT alattvalók előtt áll amolyAn FIDESZES .. M Ó D R A .. tisztán, azzal is, hogy a haverok, barátok
.
180 forintos frankárfolyamon RÓHATJÁK LE a végtörleszté-SÜKET a KILAKOLTATÁSRA ítélt NÉPPEL szembenl
.
Ez kell NEKÜNK pármillió TÁJÉKOZATLAN voksával DICSEKEDVE, olyan szinten, hogy NEKEM nagyobb a répád, mint nekünk???
.
Gyalázatos INGYENÉLŐK! Mi a francnak kellett nekik "is" a devizahitel, ha OLYAN ROSSZ ÜZLET VOLT!
.
Válámi van/volt, de NEM AZ I-GAZI!
Nessy
@1magyar: Hol élsz? Az volt az átkosban. Ma már lehet, hogy részlegesen munkaképesnek nyilvánítják, kb. ötvenezer forintig.
bencemacska
@Csizmás Kond: És a MNB "haszna", ami a valódi törvény szerint az államot illeti, miért nem az államé, hanem "kuszaszemé"!?
Abból az összegből megelőlegezhetné az állam a balesetet szenvedett rokkant nyugdíját és kártérítését!!!
Mert M.o-n most nem a jog dönt, hanem OV, és társai a végrehajtók!
csak úgy....
@Csizmás Kond: Cicám! jelentettél már föl bankot ? ...na látod!
Csizmás Kond
@bencemacska: Nem vagyok részvényese tehát nem tudom kinek osztják le a részesedést, az viszont biztos, hogy kuszaszem nem a részvények tulajdonosa hanem csak a társaság vezetője ami szerint csak fizetést kap a részvények hozamából .
...hogy mennyit az nem érdekel.
emerencia
@Horizont: Valójában nem ő volt a hibás, mégis ő bűnhődik. Ez így szokott lenni. :-(((((((((((((( A hivatalos munkabaleseti jegyzőkönyvben a személyi tényezőnél egyetlen érdemi lehetőséget ad a rendszer, a figyelmetlenséget. Kész, passz... Ugyan még van egy, történetesen az, hogy a személyi tényezőnek nem volt szerepe de a munkavédelmi szakemberek szerint ilyen nem létezik, tehát marad a figyelmetlenség. Sajnos az is esélyes, hogy a végén részben vagy egészben ő fogja elvinni a balhét mert nem tagadta meg a munkát a rossz gépen és figyelmetlen volt. Ha viszont megtagadta volna, minden valószínűség szerint kirúgják vagy valamilyen kegyetlen retorziót alkalmaznak vele szemben a vezetők. (Utóbbit akár egy munkavédelmi képviselővel is simán meg lehet csinálni, nem fogja őt senki sem megvédeni. Még a szakszervezet sem.)
bencemacska
@Csizmás Kond: Szerinted az MNB részvénytársaság? Nem hiszem.
Kuszaszem előtt az ALKOTMÁNY tartalmazta, hogy az MNB nyeresége az államot illeti, veszteségeit az állam köteles viselni! Az alkotmány utódja viszont a másodikat köti ki!
Az a baj!!!
Csizmás Kond
@bencemacska: " A Magyar Nemzeti Bank részvénytársasági formában működik, tulajdonosa (részvényese) a magyar állam."
csak úgy....
@Csizmás Kond: Mondtam én azt,hogy nem lehet? ...persze, kellö anyagi háttér nélkül csak öngyilkosság lenne!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...és mégis hogy akarnád...ne csinálj semmit hanem más oldja meg helyetted a problémát ?..értsd a témára...
mackoka46
Nincs emberi jogunk és méltóságunk, csak az adófizetést és a keserű epét kapjuk ettől a szégyenteljes botrány országtól.
Nessy
Itt nem a MNB, akinek fizetnie kellene. Talán, ha a bíróság ezekkel az ügyekkel is olyan kiemelten foglalkozna, mint a politikaiakkal, már döntöttek volna.
Azért esetleg ilyen esetekben a fene nagy keresztény kormányunk hozhatna valami értelmes jogszabályt, esetleg segítséget nyújthatna átmenetileg, míg nem dől el az ügy. De ők csak odáig jutottak, hogy a régi rokkant járadékokat lefelezték, és gyakran rendelik vissza a delikvenst, hátha kinő időközben a keze, lába, megszűnik a születési problémája.
Commenter
@Horizont: a legyet inkább, röptében!
csak úgy....
@Csizmás Kond: Azt hiszem,hogy Te nem érted a "témát"! Ennek az asszonynak ,már a balesetéböl kifolyólag egy hatalmas kártérítés járt volna és rokkantsági nyugdij !
Szerinted egy nincstelen csóró a mai magyarországon meg tudja védeni az érdekeit?
csak úgy....
@Csizmás Kond: Cicám! Nagyon kussba vágtad magad... ;)
Csizmás Kond
@csak úgy...: Minden balesetet kivizsgál a munkavédelmi felügyelőség. Ha járt volna valami akkor biztos kapott volna. A balesetek legnagyobb százalékában a kárvallott a felelős bármilyen bizarrul hangzik is.
csak úgy....
@Csizmás Kond: Imátkozzak érted,hogy ne tapasztald a szomorú valóságot.?
Mi itt egy balesetet szenvedett nöröl beszélgetünk és a gyermekei sorsáról...
Elö fordulhat,hogy téged az illipsiröl még nem programoztak át a keresztény demokratikusra?
csipetke
Ilyenkor,mikor adakozni kellene egy jó ügy érdekében,hol van pl pénztáros lőrinc?2-3 órai bevételéből kifizethetné ennek a szerencsétlen nőnek az adósságát.Vagy a többi kőgazdag vállalkozó?A csóró előbb ad a kevésből is,mint ezek a szarrágó újgazdagok...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...és mi a szomorú valóság ???...hacsak nem az hogy a nőt vették hibásnak...de neked ez épp kapóra jön egy kis politikai kavarásra...
...ja és program...látom te az elveidet a neveddel együtt változtatod...:(
m3mber
Az igazságosság nem a világ erőssége.
Pont ellenkezőleg, az igazságtalanság a világ erőssége.
Papok, politikusok kereskedők, bankárok.
Mentek a levesbe - MINDANNYIAN !!!

Van mentségetek?
Nincs.
Ebből induljál ki, gyökér!

Rabszolgák termelik meg azokat a javakat, amikkel a gazdag söpredék csak játszik.
A burzsoázia diszkrét bája.

Te azt tanultad, hogy változott a világ, pedig semmit nem változott !

Lázadnod kéne kurvára, de csak egy lebénult, minden hülyeséget beszopó fasz vagy!

Még lázadni sem bírsz, ENNYIRE elvettek tőled mindent!

Csak vegetálsz valójában a saját magad kreálta nihilben.
m3mber
Gyere bántsál!
Biztos vagy benne, hogy én vagyok az első, kit bántanod kéne?
csak úgy....
@Csizmás Kond: fogadni mertem volna,...látod közted és közem ez a különbség!
te a praktikus oldalóról közelíted meg a dolgokat , fingod nincs arról,hogy mi az,hogy emberség..., a béke legyen veled és tapasztalj...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...huba...te egyáltalán dolgoztál olyan helyen ahol balesetet lehet szenvedni...bocsi rosszul fogalmaztam...jártál olyan helyt ?...mert ahogy látom fingod sincs az egészről.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ezzel a süket dumáddal mit akarsz magyarázni ?

www.youtube.com/watch?v=D-kuZop-prQ
csak úgy....
@Csizmás Kond: neked nem megalázó ,hogy egyedi gondolatok nélkül kell élned?...elvegyülve a csordába ,arasznyi füért ?
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi! anyád nagyon szerethette a gyerököket,hogy téged meghagyott...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..semmi különöset, csak pl azt, hogy mindenegyes munkabalesetet feldolgoznak, még ha a műkörmöd esett le munkavégzés közben és azt te munkabalesetnek jelented be azt is...szóval ha a nő nem lett volna hibás, mert munka-közbeni meghibásodás vagy bármi okozta volna a balesetét akkor már lenne kártérítés , a bankot is fizetné valaki stb, stb. A munkabaleset nem játék és soha semmikor nem vették azt félválról.
Az hogy a nő megjárta valahol tévednie kellett, vagy hibás géppel dolgozott vagy nem tudta megfelelően kezelni, habár ilyen esetben is mindig van más felelőse is az esetnek.
Ami meg a humanitást illeti, ez mint mondtam nem szeretsz nem szeretsz sziromtépegetős játék, itt vagy felelős valaki vagy nem, olyan mint aki elalszik a volánnál...
A segitség pedig ma ismét egy olyan dolog, hogy azért is bajba hozhatnak valakit ha segít, ha az nem a sajátjából adta.
Sajnálom a nőt de azzal ő nem ér el semmit, és itt a cikk szerintem nem azért van hogy elkönyezzük, hanem azért hogy leírjuk a véleményünket ...na érted most a süketet ?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...nem füvezek, nem vagyok kérődző...amúgy az a sajnálat amiket itt összeírogattok épp annyit ér mint az én hideg megállapításom...csak elhitetitek magatokkal hogy ha itt adjátok az álszentet az valakin segít.
Csizmás Kond
@Shikari: ...van aki direkt sajnálkozni jár ide...
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha egy gépen a hibás berendezés miatt baleset történik akkor az nem a megállapítással zárul. Egész életemet gépek szerelésével és karbantartásával töltöttem...
levarosbukta
@Csizmás Kond: "Az hogy a nő megjárta valahol tévednie kellett, vagy hibás géppel dolgozott "

"Az igazságügyi szakértők azóta megállapították, nem működött a tésztagépen a retesz. Bea azt mondja, többször is jelezte a hibát a főnökeinek, hiába. "

Te egy igazi rosszindulatú sz@rf@szú majom vagy.
Csizmás Kond
...és kártérítés...ez egy nagyon széles fogalom...sok dologban épp azzal basszák el az egészet, hogy a szerencsétlenségből gyorsan pénzt akarnak csinálni.
Csizmás Kond
@levarosbukta:...szarosbukta...aki életében nem dolgozott annak fogalma sincs...hibás gépen nem szabad dolgozni ...annyi pénz nincs hogy valakinek megérje az egyik keze ...az ilyen marhaságot csak a hülyék osztják.
Commenter
@kereső: igen, épp a tegnapi levél is a szomorú aktualitása a dolognak:( meg a mai 5000 Ft-os adománya az üldözött keresztényeknek! A képmutatás magasiskolája!
A 17.! kötcsei összeröffenését ő fizette vajon vagy azt is az adófizetők?
Csizmás Kond
@Horizont: ...te meg egy álszent siratóasszony...idejársz sajnálkozni meg mást megítélni...akár egy falusi hírhordó...de ha ettől érzed valakinek... tőlem ...
csak úgy....
@Shikari: tibike! macskával szeretnél aludni ? ;)
m3mber
@Csizmás Kond: Te mocskos állat, érzéketlen pöcs.

Te egy fidezsnyikes zombi vagy, az anyád meg egy kurva, az apád meg egy strici.
Szeretnél kijönni a kocsma elé, hogy lejátsszuk - a havon?
Szeretnél verekedni .- csúnyán?

Egyszer majdnem idegenlégiós lettem, de aztán rájöttem, hogy nem a haláltól félek (szarok a halálra - halál, hol a te fullánkod)?, hanem rájöttem, hogy nem bírnék ölni válogatás nélkül..
Mostanában - két húzódzkodás körzött - néha szoktam arra gondolni, hogy mégis csak idegenlégiósnak kellett volna állnom.

Írtam már arról, hogy egy geci vagyok, most újra arról írok.
De néha elszalad a szekér, amikor ördögöket űzöl - folyton-folyvást..

Nem én vagyok az idegen, hanem az idegenek az idegenek!
Azért nem mentem végül idegen légiósnak, mert nem én vagyok az idegen.
Én az idegenek ellen vagyok.
Én az idegenellenes légiós vagyok!
Nessy
@Commenter: Gondolom, ezt költői kérdésnek szántad?
Csizmás Kond
@Shikari: Ők azok akik mindig mindent jobban tudnak...
vladimir putin
@csak úgy...: cigányokkkal inkább ne tárgyaljál, fullbunkók.
Csizmás Kond
@m3mber: ...a nevezgetésed alapján te zsidó vagy...
m3mber
Idegileg idegellenes légiós vagyok.
Nem bírom én ezt már idegileg - túl sok az idegen,.

A receptoraim már nem bírják.
Túl sok a szinapszis.
Az idegen nők mind azt akarják.
Én meg nem.
Mert van tartásom.
Bocsánat!
Commenter
@Nessy: miért is nem ennek az asszonynak gyűjtöttek ott kötcsén?!
Csizmás Kond
@Horizont: ...én is kértelek szépen is mégszebben is hogy ha csak nem árt a szépségednek ne köss belém...de úgy látszik te sem értesz...
a rizsa meg itt épp a lényege az egésznek...mert mint mondtam van aki síratni jár ide és van aki beszélgetni...ebbe rondítotok ti mindig bele.
...persze attól sírni is lehet de nem úgy hogy lebőgünk mást...na ezt nem érted te.
Nessy
Mi köze a cikknek bárki vallási hovatartozásához?
Vagy érvek helyett csak ez van?
csak úgy....
@Csizmás Kond: tudod,ma meg fogadtam,hogy nem leszek goromba de az ilyen érzéketlen,agyamant faxok mint te...
...de örömmel mondom,hogy te sem tudsz ki hozni a sodromból,... elöre látom,hogy össze döl a fideszbe vetett hitetek...
Csizmás Kond
@Nessy: ...bocsi..de gondolom az én beírásom váltotta ki belőled a kérdést...persze elolvashattad volna az ő verzióját is de most már mindegy...
...röviden írtam és ezért nem érthető zsidó görény akart lenni...na így gondolom nem ütközik felekezeti hovatartozásba...
silber13
@Shikari: Te ezt komolyan kaparod?? Hogy millióskártérítés járna a nőnek??? Hogy lehetsz ennyire naív!!! A cégek hemzsegnek az "advcatusdiaboliktól" akiknek az a dolguk, hogy kimossák a hibás céget!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...az meg hogy jön ide...csaknem ők rontották el a gépet ?
m3mber
Csak vicceltem!
De nem baj, mert az idegenek (fidesznyíikes suttyók) úgy sem értik.

De néha tudok elképesztően komoly is lenni.
Jézus második eljövetelére vár a világ, hamis téveszmék mentén.
Jézus második eljövetele, valójában pusztulást hoz a földre.
Armageddont Jézus hozza el a földre.
Még mindig annyira várod?

Pedig várnod kéne - mert Ő a szabadulás ígérete.

Azért nem utállak, mert sajnállak.
Be vagy csapva.
Mindig is be voltál csapva.

Hogy én miért vagyok egy állat, ha mindent tudok?
Őszintén?
Nem tudom.
De isten így szeret engem - állatként.
A jók között sem lehet mindenki jó.
Néha kellenek a kevésbé jók is.
Hisz, ha mi nem lennénk, akkor ki indítaná be az 1967-es Shelbyt 102 638 972-ben?
csak úgy....
@Csizmás Kond: mirü beszész cicus? nagyon el kapott a hév ..., kukkot se szóltam hozzád több mint 1órája,azt hiszem ezen túl nem is fogok,-genya izékákkal nem tudok mit kezdeni ...
m3mber
Mások is egy állatként szeretnek, nem csak Isten.
Már nem tudom, hogy mit gondoljak, mit csináljak?

Most akkor maradjak egy állat, vagy mégsem?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...hozod a szokásos formádat...de mit is vártam...
36
Tisztelt "érzékenyítő tréningen" részt vett bíróság/ok!
Tessék a tragédiát átélt özvegy hölgynek és családjának, akkora kártérítést megítélni, amiből a tartozását ki tudja fizetni és új életet tudnak kezdeni.
Jog és érdekvédő civilek is beszállhatnak az akcióba egy magyar ember(és nem Abdulék) érdekében!
silber13
@Shikari: Ha nem veszi felamunkát - bár igaza van - másnap már be se kell menjen! Ez van!!!
csipetke
@Csizmás Kond: 16:50 Nem akartam hozzád szólni,de akkora baromságokat irkálsz,hogy égnek áll a haj.Ezek szerint szerinted elítélendő,ha valakit szerencsétlenség ér,(önhibáján kívül),elveszti az egyik karját,és miután nem tud dolgozni,nem tudja a hitelét fizetni,a szerencsétlenségéből gyorsan pénzt akar csinálni.Arra se vetted a fáradságot,hogy végigolvasd a cikket,mert akkor tudnád,a cég azzal,hogy 4 milliót fizetne,elismeri a felelősségét.Amikor ez történt,nem vándorolt még ki a fél ország külföldre,nem talált az ember könnyen munkát,azaz ha a nő a rossz gép miatt nem végzi a munkáját,nyilván azonnal kirúgják.Javaslom,olvasd el,amihez hozzá akarsz szólni,és akkor nem irkálsz hülyeségeket.
csak úgy....
@Csizmás Kond: @m3mber: ..."a nevezgetésed alapján te zsidó vagy... "
nem tom mit szól majd a fönököd ha zsidózol..., nem tán jahu már nem szövetséges?
1magyar
@csak úgy...: A vesztes fizeti az összes perköltséget és ezt itt egyértelmű ki a vesztes: a munkaadó.
1magyar
@36: Na igen, egy magyarnak bezzeg nem segítenek de ha egy muszlim támad a magyar határon azt még a "magyar sztárügyvéd " is védi.
Csizmás Kond
@csipetke: ...ilyen ez látod...nem akartad és mégis megtetted és kész a baleset...
...és szerintem a nőt valaki felültette, valaki félrevezette vagy rábeszélte, de az biztos, hogy nem magától kezdett perbe. Ha pedig valaki pénzt kér, mondjuk az egyik kezéért, mert úgy érzi, hogy neki az annyit kér akkor az már egy vásár...és miért ne lehetne alkudozni rajta...
Amúgy ezt az eseményt már jóideje kibeszéltük, csak most ismét berakta valaki, tehát ismertem a témát és nem baromságot írtam hanem véleményt, hogy szerintem mit tehetne még, hogy javuljon a helyzete, de itt néhányatok csak a rinyát képes felfogni, mintha az többet érne egy valós véleménynél...és ezért kéne elolvasni az elejétől, hogy mi miből következett, mielőtt valakibe belekötsz...
1magyar
@Horizont: A bírók is igen tetvek, hat tárgyalás kell ahhoz ami egyértelmű munkahelyi baleset, sőt szándékos ha még szólt is, hogy javítsák meg.
1magyar
@Nessy: Ez bizony a kormány szemétsége.
csipetke
@Csizmás Kond: Reménytelen vagy.Asszem nálad valami rosszul van bekötve.4 millió szerinted sok,a tönkrement életéért?Ami a munkáltató hibájából következett be?És egyáltalán nem kötözködni akartam,veled ellentétben,mert végigolvastam a hozzászólásokat,mielőtt írtam De te még a cikket sem olvastad végig,ez lejött az irományaidból.Ne válaszolj,mert nincs értelme
csak úgy....
@1magyar: Neked sem jött még le ,hogy 3 ÉVE VOLT A BALESET? !!!
Mire kiderül,hogy ki a vesztes vagy a hibás,ez a szerencsétlen nö utcára kerül gyerekesstöl ?
Ti csak akkor tudnátok gondolkozni ha hasonló szarban lennétek...
Csizmás Kond
@csipetke: ...nem a sokról vagy a kevésről van szó, hanem arról hogy miből állapította meg, hogy neki mennyit ér a keze...mert amikor valaki mond egy árat az már vásár...de neked ez kínai.
...és ha már belekezdtél ne utasítgass...azt hagy otthonra a férjednek...de lehet ős sem bírja és azért osztogatod itt...
csipetke
@Csizmás Kond: Hallottál már arról,hogyha valakinek nincs pénze ügyvédre,szociális alapon kérhet?Nyilván itt is ez történt,hiszen senki nem szopja ki a kisujjából,hogy mennyit ér 1-1 testrésze,bár a biztosítók ezt már rég megállapították.Egyébként a fene se akar utasítgatni.Az is röhej,amit írtál,hogyha valaki mond egy árat,az már vásár.De miután itt nem egy szopósmalacról van szó,hanem egy ember karjáról,nem árról beszélünk,hanem kártérítési összegről.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ...figyusz Sicc! azt,hogy kinek mennyit ér a keze,karja csak úgy tudod biztonsra meg állapítani,hogy ha bele dugod a szecskavágóba! lassan lekörözöd a sikari tibit,pedig azt nehéz...
emerencia
@Horizont: ma: 16:24 Rengetegen úgy gondolják, hogy csak a rosszul dolgozókat, fegyelmezetleneket érheti baj munka közben. Ők legfeljebb csak akkor lesznek talán szolidárisak, ha önmagukat vagy szeretett hozzátartozójukat éri baleset.

A papíron mindent tökéletesen intéző és bizonyíthatóan a munkavédelemre is valamennyi pénzt áldozó vezetők nyugodtan elterülhetnek ergonómiailag tökéletesen kivitelezett székükben. Baj esetén csak és kizárólag a testi épségét, egészségét vesztett alkalmazott lehet a hibás a nem éppen tökéletes és még mindig veszélyes munkakörülmények következményeiért. Az ilyen vezetők sem lesznek szolidárisak, hiszen jól fizetett jogászok hada fogja őket megvédeni, ha szükséges.

Nem ritka az sem, hogy a felelőtlen vezetők által teremtett veszélyekkel együtt kell dolgozni, nincs más választás. Csúnya, nem a munkavédelemhez kapcsolható retorziókra, el nem követett bűnök miatti büntetésre számíthat aki szólni mer még akkor is, ha az illető egyébként hivatalosan választott jogvédő. A korrupcióveszély miatt pedig kevesen mernek az illetékes hatósághoz fordulni.

Egyre több a Stockholm szindrómás tüneteket mutató munkavállaló is, akik úgy próbálják munkahelyüket és lelki egészségüket megőrizni, hogy akár még a saját valós érdekeiket is félredobva kiállnak a lelketlen, beosztottjaikat a még nagyobb profitszerzés céljából veszélyeztető vezetőik mellett. Ők aztán végképp nem szolidárisak, csakúgy mint azok közül nagyon sokan akiket megkímélt a veszélyes munkakörülményektől az élet. Számtalanszor hallom, hogy az ilyen problémával küzdő dolgozó megérdemli a sorsát mert tanulatlan. Tanulatlan embereknek pedig gyakorta nem jár biztonság az élet számos területén Magyarországon és ez még a művelt, iskolázott emberekre is igaz, ha közéjük keverednek. Itt aztán végleg eltűnt a szolidaritás. Vajon hogyan lehetne valahogy újra visszahívni?
m3mber
Ha az ellenzék összefogva nem menti meg ezt az anyukát én lehúzom a rolót.
Mekkora pusztítást képes véghezvinni egy ember támadással?
Én MINDENHOL MINDIG Magyarország rossz hírét keltem.
Elmondom, hogy mi folyik Magyarországon.
Tévében, rádióban, újságnak, interneten.

Gyűlöllek Magyarország - amivé lettél, amivé hagytad magad tenni.
Ez már nem egy ember bűne, hanem az egész magyar népé - egy nemzeté !!!
Ezért a szarért haltak meg az Aradi vértanúk?
A kurva anyád, Orbán Viktor !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.