A pestszentlőrinci nyomozók perceken belül elfogták azt a testvérpárt, akik vasárnap hajnalban egy családi házba törtek be. Mondjuk az autó lett először gyanús, amit használtak.

A BRFK közleménye szerint a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói június 3-án 4 óra körül egy fekete gépkocsira és annak utasaira lettek figyelmesek Pestszentlőrincen. Az autót a nyomozók követni kezdték, majd a Méta utcában a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai segítségével megállították.

"A rendőrök az autót és a benne ülők ruházatát átvizsgálták, az ellenőrzés során ékszereket és nagy mennyiségű készpénzt találtak, melyek eredetéről ellentmondásos válaszokat adtak a férfiak.

Az adatgyűjtések és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a készpénzt és az ékszereket néhány perccel korábban, egy XVIII. kerületi családi házból lopták el a betörők.

A 46 éves budapesti K. Sándort és testvérét, a 43 éves K. Ferencet 4 óra 10 perckor elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a rendőrök lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásukra" – olvasható a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
A képről ítélve Kolompár Herkules és Kolompár Adonisz az elkövető...miért is nem csodálkozom???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél