Tiltakozó akciót kezdett a Parlament előtt az Amnesty International és a Magyar Helsinki Bizottság: egy gigantikus, Civil feliratú szív előtt sorfalat alkotva állnak a Kossuth téren. Iván Júlia elmondja, a kriminalizáló Stop Soros törvénytervezet ellen egy kis füzetet osztanak majd ki a képviselőknek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Shikari: Nem voltal te veletlenul 3/3-as a komcsi idokben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Rockxy: Ezt a demagog dumat milyen brossurabol szedted? En tokeletes kapitalizmusban elek, 15 % adot fizetek, biztos nyugdijam lesz, amit a 65. szuletesnapom utan 2 hettel vehetek fel eloszor, a megtakaritott magannyugdijpenztaras penzemmel egyidoben, ettol az eletkortol szamitva nagyon sok helyen nagymerteku kedvezmenyeket elvezhetek, vagy eppen egy csomo szolgaltatas, gyogyszer ingyenesse valik, a korhaz ingyen van, es kivalo minosegu az ottani ellatas is, van penzmegtakaritasom, a korrupciot pedig meg a csirajaban elfojtjak az erre alakult civil szervezodesek. Minden penzbefizetest , cegeknek egymas kozti penzforgalmat csak csekkel vagy atutalassal lehet fizetni, fodrasznal, taxiban, benzinkuton borravalo nincs, halapenz nincs, akkor mirol hablatyolsz?
Ja, es negyedevenkent megjelenik egy kiadvany, amiben az onkormanyzat elszamol az utolso fillerig a befolyt ado elkolteserol...
Te csak szeretnel ilyen kapitalizmusban elni, de a kovetkezo 100 evben nem fogsz, hacsak nem jossz ide...
Grafix69
@Shikari: Na édesapám ez a nagy magyarság megtartja a hazáját, meg elakarják venni a nemzeti öntudatunkat , Magyarország a magyaroké , meg a nagy magyar összetartozás . A nemzeti magyar a magyar , magyarság tudat a nemzet mindenek felett . Akkor jobb , ha tisztában vagy azzal ,hogy az ilyen intézkedések mint a stop soros ( már eleve egy baromság ) csak a kezdete egy előre felépített fasiszta rendszernek. A kezdete és utána jönnek olyanok , olyan törvények amik még nálad is kiverik a biztosítékot . Érdekes módon akik most libsiznek meg a liberális gondolkodású embereket vegzálják , pont azért tehetik meg mert liberális gondolkodású emberek voltak 20-30 éve akik megteremtették a vélemények szabadságát . Most amit a te pártod és kormányod készít elő az az egyén önálló kifejezésének teljes szabályozása , ellen véleményének megakadályozása és az egyének feletti teljes kormányzati felügyelet előkészítése , nevezhetjük csak egyszerűen egypárt rendszernek és a demokrácia teljes megszüntetésének is. Amikor ti állandóan a liberalizmus ellen vagytok akkor gondoljatok arra ,hogy ti és maga a fidesz is nem létezhetett volna a liberális gondolkodás nélkül mivel akkor 30 éve nem fogadták volna el a fideszt mert másként gondolkodó ( stop fidesz törvényt hoztak volna ? ) embereket a ti jelenlegi rendszeretek jelenleg elfogadhatatlannak tart .
Grafix69
@Shikari: Miért gondolod ,hogy a liberálisok feltétlen hazaárulók? A fideszben mindenki liberálisnak vallotta magát 1989- ben . Aztán meg demokratának , később jobboldali demokratának , aztán illiberális-nak aztán jelenleg meg az 1914 előtti monarchia berendezkedésére hajaznak . A fidesz politikusai csak az előre megírt kérdésekre válaszolnak , olyan mintha érettségin 2 héttel előtte megkapnád a kérdéseket azzal a különbséggel ,hogy itt még a kérdéseket is ők maguk írják meg . A magyar nép nem kérte a fideszt az alkotmány átírására , népszavazást is csak olyan dolgokban tehetnek a polgárok ami a rendszernek kedvező . ???
Grafix69
@Shikari: Mi Magyarország érdeke , és mi a magyar emberek érdeke ? Biztos vagy te abban ,hogy amit a kormányzati rendszer kommunikál az igaz , biztos vagy abban ,hogy ők tudják mi a magyarok érdeke ? Teljesen normálisnak érzed azt a tényt miszerint aki nem úgy gondolkodik mint ti az hazaáruló és nem is magyar? Ki az aki felhatalmazta a FIDESZ-t arra ,hogy megmondhatja ki magyar és ki nem és aki nem magyar az mind Soros bérenc?
dr. prédikátor
@Yoda69: 30,40 éve ez a kis majom még az apja faszában se volt!Még csak parázna gondolatban se fordult elő!!!Most meg itt osztja az észt a nagy "vállalkozó"!!!
Grafix69
@Shikari: Nem akar oda menni senki a gazdasági menekültek közül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.