A hvg.hu megszerezte Gyárfás Tamás tíz évvel ezelőtti vallomását. 

A Fenyő János megöletésével gyanúsított Gyárfás Tamás vallomásában többek között az áll, hogy a szlovák és a magyar alvilág vele szembeni zsarolására épül az eljárás, amit ellene indítottak.

Gyárfás Tamás vallomása: nem adott megbízást Fenyő János meggyilkolására

Fotó: MTI

 A médiavállalkozó állítja: Portik Tamás próbálta beszélgetéseik során folyton Fenyőre terelni a szót, és ő 2008-ban jött rá, hogy ezeket a párbeszédeket rögzíti is. A hvg.hu birtokába jutott 14 oldalas gyanúsítotti vallomásban 25 évre visszamenőleg magyarázza a történtek saját verzióját a sportdiplomata.

„Elöljáróban annyit, elismerem, hogy mások mellett nekem is kirívó ellentétem volt Fenyő Jánossal” – áll a vallomásban, hozzátéve, „soha nem adtam azonban – sem burkoltan, sem nyíltan – megbízást sem Tasnádi Péternek, sem Portik Tamásnak Fenyő János meggyilkolására”. A mindenképpen különös kapcsolatait mindenesetre külön-külön és igen részletesen is ismerteti.

További részletek a hvg.hu cikkében!

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ennek a pacáknak nem tudok hinni, már túl sokat hazudozott !!!
papa.49
Ennek a pacáknak nem tudok hinni, már túl sokat hazudozott !!!
wagabund
naná...majd azt mondja, hogy én voltam..
persze hogy nem ő volt, mi ebben az új? ő egy hótiszta ártatlanul meghurcolt ember..
nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk kérem..!

:-)
görbetükör
Ja, ha azt mondta, akkor az ügyet meg kell szüntetni bűncselekmény híján.
Régi vágású, illibsi országban ezt így kell.
cikicakk55
Azóta már sokkal nagyobb disznóságok is megtörténtek. Inkább az utóbbi 8 év maffia hálózatával kéne foglalkozni.Sokkal több ember halt bele a jelenlegi maffia kormány működésébe,mint anno az alvilági leszámolásoknál. Egyébként inkább Pintér Olajos Sanyát kéne kicsit tökön szorongatni és mindjárt többet tudnának a 90-es évek disznóságairól. Sajnos most az ártatlanok halnak bele a maffia hálózat szövögetésébe. Még ha közvetlen nem is pisztollyal,vagy fojtogatással,de több ezer ember halt már bele az Orbán kormány kizsákmányoló diktatúrájába. Hány ember lett miattuk öngyilkos? Hány ember fagyott meg miattuk? Hány ember végzett a családjával és saját magával is a kilátástalanság miatt? Hány ember halt meg műtét utáni simán kivédhető fertőzésbe? Olyanba,amilyenbe már az 1960-as években sem haltak bele,mert lehetett ellene védekezni,de most sem ember,sem eszköz nincs hozzá. Ne gyertek nekem azzal.hogy a szocik alatt is haltak meg emberek.Igen,azok sem voltak angyalok,de Orbán 2010-ben nem ezt a nyomort ígérte. Azóta minden szava hazugság. Nincs béremelkedés,nincs a nyugdíj megvédve, az árokparton viszont tényleg kevesebb az ember,mert a többit már sikeresen bele rugdosták az árokba. Engem speciel egyáltalán nem zavar,ha a maffia írtja egymást,csak ártatlan ember ne kerüljön két tűz közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.