forrás: kormany.hu Magyarország nagyüzemben égeti az uniós pénzeket. Sajnos nem minden eurócentből lesz értelmes beruházás sőt, az uniós források egy jelentős része korrupciós pénzként szivárog el a közbeszerzésnek nevezett nagyüzemi lopásban. Budapesten jártak az Európai Bizottság (EB) auditorai, akik utánanéztek annak, hogy mi történt a 2015 és 2017 közötti közbeszerzési pénzekkel.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
De hát ez szabadrablás; vagy hétköznapi KERESZTÉNYDEMOKRÁCIA; FIDESZ MÓDRA.
Másrészről a Policy Agenda felmérése szerint 2017-ben a magyarok 30 százaléka élt olyan háztartásban, ahol az egy főre jutó bevétel nem érte el a létminimum összegét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: " ..és ti Brüsszelből honnan tudjátok...stb. stb. " Nem mindenki olyan idióta,,mint amilyen te vagy,,anyagyász.
csipetke
Az EU számára már régen világossá vált,hogy nagyrészt felesleges dolgokra költi a fidesz a pénzt,(lásd.-orbán hobbijára-stadionokra),ugyanakkor olyan dolgokat hanyagoltak el nem kicsit,mint az egészségügy,oktatás.Az pedig,hogy 70%-al többe kerültek a beruházások,mint ildomos lett volna,még keveset is mondtak,miután ezen gazdagodott a fideszes haverok-strómanok köre,hogy mindent 3-4 X többért csináltak,mint a nem kormányközeli cégek ajánlatai.A fidesz ténykedése mellé állandó EU-s ellenőrök kellenének,akkor talán megszűnne a pénzlenyúlás-tolvajlás...
bencemacska
@Shikari: ma, 12:34
Válasza kérdésedre:
"Az auditorok megállapították, hogy a 34 vizsgált projekt fele olyan építési beruházás volt, aminek a szerződéses ára jelentősen, akár 70%-kal is meghaladta a közbeszerzési felhívásban becsült értéket "
Ha tudsz magyarul, megérted, és nem teszel fel hülye kérdéseket!
Ha nem tudsz, akkor meg...
wagabund
..."az uniós források egy jelentős része korrupciós pénzként szivárog el a közbeszerzésnek nevezett nagyüzemi lopásban."...

és? van következménye? igen, van...rengeteg óriási dzsipó fut az utakon, hatalmas házak épülnek itt is, meg a karibi szigetvilágban is, és az aranyékszerek eladása csúcsokat dönt.
Peller Anikó
@bencemacska: Háá nem írted te, hogy a geci fogja vezetni pakson az európai áramot??
bencemacska
@Peller Anikó: ma, 13:27
Legyen igazad!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.