Szimbolikus üzenete is van annak, hogy a Párbeszéd a kormány bevándorlásellenes kampánya idején egy színes bőrű, bissau-guineai származású képviselőt küld a parlamentbe. Interjú Kocsis-Cake Olivióval,

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Csaba László joggos érzelmű közgazdász szerint 100 évvel maradt el az ország a IV. ipari forradalom kapujában!
.
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
.
A XXI. században, akkor amikor Erzsébet királynő a királyi család tagjaként zokszó nélkül, a világ legtermészetesebb módján befogadja Herry herceg asszonyát, kis hazánkban pedig eljutott oda az ország, hogy a FIATAL, POLGÁRI, IRRIBERÁLIS, KERESZTÉNY szektának nincs sem ... e m b e r i, sem .. t i s z t e s s é g b e l i, közjogi elvárása, hogy az a .. s i k k, illetve .. általuk .. e l f o g a d h a t ó, az ÉRVÉNYESÜLÉS ÚTJA, ha bárki HASONLÓVÁ VÁLIK a "falusi gyerek" V A S T A G B Ő R .. szintjére!
.
Azt minősíti, aki ELVAKULTAN bárkit a .. b ő r s z i n e .. miatt szólnak meg!
tudode
@tudode: .
Jav.
.
Csaba László jobboldali érzelmű közgazdász szerint 100 évvel maradt el az ország a IV. ipari forradalom kapjában! (Kiegészítve: tisztességben PÉLDA NÉLKÜL utánozhatatlanul.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.