Legalábbis egy fura videóban állítólag ez történik. 2018. 06. 04. 15:30 A hazugságvizsgáló szerint igazat mond az a titokzatos férfi, aki azt állítja, hogy a távoli jövőből, 6491-ből érkezett, de 2018-ban ragadt, mert elromlott az időgépe – írja a New Zealand Herald. A történet aztán bejárta a teljes brit bulvármédiát is, annak ellenére, hogy a forrása egy összeesküvéselmélet-hívő YouTube-csatorna, az ApexTV. A férfi, aki azt mondja, James Olivernek hívják, egy február végi videóban tűnt fel, amelyikben elmondta nemhogy a jövőből, de egy másik galaxisból származik. A felvétel alatt végig kapucnis pulóvert viselő férfi, akinek az arcát kitakarták, a hangját pedig eltorzították, hosszan mesélt az emberiség jövőjéről, illetve a legnagyobb problémákról, amikkel a következő századokban meg kell birkóznia az emberiségnek. Sokan nem hittek a férfinak, az ApexTV ezért május végén feltöltött egy második videót is, amin állítólag James Oliver egy hazugságvizsgálóra kötve beszél, és gép...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Milyen erdekes, hogy innen kell megtudnom, hogy mi tortenik nalunk,...:o)) Ha valoban "abbol az idobol jott", akkor segithetne is egy kicsit a mostani eletunkben eligazodni,...:)
Szerintem itt is van uborkaszezon,...:o))
m3mber
De jó, nem én vagyok a leghülyébb a földön.
Már éppen kezdtem aggódni, hogy talán mégis.
karma1
@m3mber: Nyugodj meg, par milliardan meg joval elotted vannak...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.