A magyar kormánypárt felfüggeszt minden kapcsolatot a Kereszténydemokrata Tömörüléssel. ÚJSÁGÍRÓ. 2018. 06. 04. 14:41 A Fidesz visszautasítja a holland Kereszténydemokrata Tömörülés (CDA) hazugságait és felfüggeszt vele minden kapcsolatot, valamint megvonja támogatását a párt jelöltjeitől, amíg nem kérnek bocsánatot - közölte a magyar kormánypárt hétfőn az MTI-vel. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: 873 milliót költött kampányára a Fidesz Orbán bízik a mosógéphez hasonlított fideszesben Az alaptörvény-módosításról és a Stop Sorosról egyeztettek a frakciók Novák Katalin, a Fidesz alelnöke a holland kereszténydemokrata párt hétvégi határozatára hétfőn levélben reagált, amelyben az áll, a holland párt hazugságokat állít Magyarországról, a Fideszről és az alkotmánymódosításról. Az MTI-hez is eljuttatott dokumentumban az alelnök azt írta, a CDA hazudik, amikor azt állítja, hogy a most zajló alaptörvény-módosítás veszélyes a jogállamiságra és a demokráciára, veszélyezteti a bírói...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ejnye kedveskéim! Hiszen ők is keresztény demokraták! Április óta ti is átavanzsáltatok illiberális demokratából, keresztény demokratává!
m3mber
Ahogy négyévenként cserélgetik a hovatartozásukat, pár ciklus múlva lesz itt még újra kommunizmus, ugye Virág elvtárs!
Igazából már most is van, egy csipetnyi náci propagandával fűszerezve, de nálunk most éppen kereszténydemokráciának hívják az autoriter rendszert.

www.youtube.com/watch?v=BHrwveyy4II

Van választásod:

1.bp.blogspot.com/-9pgmKydZjLM/VIrppd1dZZI/AAAAAAAAC7Q/zAYhczPyjY0/s1600/orban-hitler-dzsongun-castro-sztalin.jpg
m3mber
A Fidesz szerint, akik három hete kereszténydemokraták, megszakítottak minden kapcsolatot, a több százéves múltra visszatekintő igazi vérbeli kereszténydemokratákkal.
Mert Orbán három hét után jobban tudja ezt is.

Orbán mindent tud - még azt is, amit nem !!!
Yoda69
@Nessy: A mondat helyesen:
Hiszen ők keresztény demokraták!
A fideSS minden csak nem kereszteny, de legfokepp nem demokrata part.
Egy olyan part amely tuzzel vassal uldozi a kissebbseget es a civileket az a szememben leginkabb fasiszta naci part.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.