Középvezetői szintig szinte mindenkit lecserél az egészségügyben az Emmi új vezetése, az inkább csak kormányváltáskor jellemző tisztogatás fő oka az lehet, hogy megszabaduljanak a Lázár Jámoshoz és Kósa Lajoshoz köthető emberekhez

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
nehogy véletlenül maradjon valaki, aki legalább annyit tud, hogy az oktatásban tanítjuk, az egészségügyben gyógyítjuk az embereket. Még véletlenül értelmes gondolatai, javaslatai lennének, ami ma megbocsáthatatlan vétség!
Egyébként a jelen finanszírozás mellett az arkangyalok serege sem lenne képes normálisan működtetni ezt a tönkretett rendszert!
Lehet rózsafűzért imádkozni naponta kétszer, nem mindent gyógyit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Szoval - elkezdodott! kasler tevekenysege a vilagon semmi masra nem lesz jo, mint arra, hogy VEGRE valaki sietteti a hatalom bukasat, mert olyan korlatolt - hiaba jo (tenyleg jo???) onkologus, ha sem a politikahoz, sem az iranyitashoz nem ert - , hogy ezzel a tettevel csak sietteti a rendszer tokeletes bukasat!

Szegeny Sandor Maria szavai, joslata most kezd igazan testet olteni, es most latszik meg az, hogy a melyen megalazott tanarak nem fogtak ossze a szinten megalazott, kihasznalt emberek, amikor nagyon kellett volna, - hat most "elvezhetik"a bajok elodazasanak az "eredmenyet"!

Azzal, hogy egy csomo irodistat kirug, a vilagon semmit nem fog elerni, de ezt o meg tudja, sot. Az uj, meg "ehes", de jo penzt keresni akaro retegnek meg kevesbbe lesz kedve barmit is csinalni az egeszsegugy erdekeben, de azt mar nem fogja kibirni a kivereztetett rendszer.

mikola is csak arra volt jo, hogy minden egyes megnyilvanulasa utan a fide$$ magyarazza meg es mossa tisztara a hulyesegeit, - 5 nap minisztersege alatt nagyobb bajt kevert a fidesznek, mint az egesz ellenzek egyuttveve...

kasler tevekenyseget akkor most nyakon ontik egy kis korosztenyseggel, meg a 10 parancsolattal, oszt azt hiszik, mar minden meg is van oldva.
Hat doljon is rajuk az egesz koceraj, minel elobb, annal jobb.
namihami
@Nessy: Igen, de ezeknek az apácáknak nem voltak napi megélhetési gondjaik (kaja, takarítás, gyerek, stb.) és a megélhetésük életük végéig biztosított volt. Ezért minden energiájukat a betegek felé tudták fordítani. És ez azért nagy könnyebbség volt a részükre.
namihami
@Nessy: A Péter-fillér nem a perselybe dobott pénz volt? Szerintem igen.
Persze a Te általad megjelölt is lehetett, de én a csengettyűs zacskóba (amit hosszú rúdon hordtak körbe, hogy a sor középén ülő is dobjon bele) dobott templomi pénzről tudtam ezt az elnevezést.
Nessy
@namihami: Pontosan. Ezért voltak jó pedagógusok is! Voltak az oktató, és voltak az ápoló rendek. Egy középiskolában tanító apácának minimum egy doktorija volt, de minket (már civilben, az ötvenes években) tanítottak két diplomával rendelkező apáca és pap tanárok. Ugyanis büntiből abba a leánygimnáziumba helyezték őket, ahova jártam.
Hellcat
Úgy alapból az egész fidesz kdnp kormány hozzánemértő maffiózókból áll és akkor ezen belül még odaadnak ilyen fontos területet ilyen barmoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.