Második születésnapjaként tekint arra a napra N. Béla, amikor éjsza­ka az egyik utasa fizetés helyett kis híján megölte.

„Egy állítólagos társaságot kerestünk, majd váratlanul megfogta az ingem, és elkezdte hátulról szurkálni a nyakamat és a fejemet. A jobb kezemmel próbáltam védeni magam, a ballal tovább vezettem. Azt hajtogatta, álljak meg, de nem tettem, hiszen az autó volt az egyetlen fegyverem”

– árulta el a sofőr a részleteket a Borsnak.

„Az adrenalintól nem éreztem fájdalmat, azt hittem, csak ütéseket kapok,

a késelés csupán akkor tudatosult, amikor segítséget akartam hívni és minden vérben úszott. Halálfélelem tört rám, amikor lelocsolta a kezem egy flakon vízzel, mondván „nehogy meggyulladjak”. Azt hittem, benzin, de szerencsére víz volt” – mondta.

A megkéselt taxis beszélt a brutális megtámadásáról

A taxis próbált forgalmas helyre menni, egy kanyar közben támadója átesett a kocsi másik oldalára, de tovább folytatta a késelést. Amikor megálltak, azzal fenyegette Bélát, hogy megöli, végül elvette a férfi pénzét, a szemébe nézett, majd elsétált.

Az orvosok 4 órán át küzdöttek az életéért, egy hete viszont kiengedték a kórházból, ma pedig már otthon lábadozik.

A sofőrnek sokat segít a családja és a barátai, ám azt is elárulta, hogy éjszakánként álmában újra és újra átéli a szörnyűségeket.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.