Vajon Vlagyimir Putyin diktátlja a dolgokat Orbán Viktornak? Erről és Trianonról írt egy tanár a Facebook oldalán, amin igencsak érdemes elgondolkodni, mert igen tényleg így van!!! Szépen megfogalmazta! Bár részemről a romániai és ukrán magyarok elárultak minket ezen a választáson!!! Nem is kicsit. Pénzért mindenre képesek! Igazi magyar nem csinál ilyet!!! Bezzeg mikor árvíz van …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Tamáska: Neked finged nincs az ill liberális gondolkodásról. Az ill liberális gondolkod áskálódás ellenségeket gyárt, megoszt, uszít elsősorban egymás ellen. A fegyverkezés pont ellened kell, a saját népét kaszabolná le ez a rohadék állat aki kisajátította magának az államapparátust, a földet, az adót, az Eu támogatást, a tévé adót, rádió adót és elcsalta a választást.

És te lehülyézed? Neem, nem hülye, mert pontosan látja, hogy a Magyar elszokott a harctól és mindent meg lehet vele csinálni. Csupán fegyverkeznie kell egy kicsit és a magyar kussol.

Majd kioszt néhány erzsébetet, ígér némi kolbászt azt kész. Ennyi kell a népnek. Esetleg egy kis rezsicsökkentés a választások előtt egy héttel.
Aki Én
Igazi magyar nem csinál ilyet! Csak a Shikari féle nemzetellenes, hazug álmagyar propagandisták, akik minden megnyilvánulásukkal a társadalom ellen vannak.
Aki Én
@Shikari a hazaáruló aki a korrupciót védi:
Aki Én
@Shikari a magyar társadalom ártó ellensége:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.