Még az idei év végén a budai várban található karmelita kolostorba költözhet a Miniszterelnökség, de ez nem kerül semmibe a miniszter szerint. Azért még 350 milliót hozzátesznek a beruházáshoz.

Gulyás Gergely miniszter a keddi Kormányinfón beszélt a miniszterelnök parlamenti hivatalának budai várba költözéséről – olvasható a 444 cikkében.

Gulyás Gergely: nem kerül semmibe az adófizetőknek, hogy Orbán Viktor a budai várba költözik

Fotó: kormany.hu/Botár Gergely

A lap szerint a 168 Óra újságírójának kérdésére Gulyás azt mondta, az adófizetőknek nem kerül semmibe a költözés, amire miniszterei biztost is kinevezett – mindezek ellenére azért 350 millió forintot még rááldoznak a beruházásra. 

A miniszter szerint még pluszpénzt is kaphat a költségvetés, mivel értékes ingatlanok szabadulnak fel a belvárosban, amit értékesítenek majd.

Azt azonban nem tudta megmondani, eddig mennyi pénz ment el a költözésre, de megígérte, amint vége lesz a beruházásnak, pontos elszámolást fognak végezni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
akinek ez az összeg semmi,az vagy hülye,vagy nagyon hülye!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Mié nem egyből stadionyba költözik. Ott is alhatna ha a tüntetők oda mennének, a lakájmédia nézők hazudná őket.
csak úgy....
akinek ez az összeg semmi,az vagy hülye,vagy nagyon hülye!
tudode
Ahhoz viszonyítva "sem kerül semmibe", hogy a rezsim képtelen volt 50, azaz ÖTVEN MILLIÓT összekaparni a működésképtelenné vált GYERMEK HOSPIS számára!
.
Ezek után azon sem kell elámulni, ha a "falusi gyerek" a KIRÁLYI VÁRBÓL óhajtana, v mit csinálna LETEKINTENI az alattvalóvá silányítottakra, Gulyás Gergelyt is "csak" addig tűrve, míg a SZAKBARBÁR GAZDÍ refrénjét mantrázza!
cs.n.
@csak úgy...: Na de milyen összeg? Mert azt nem tudni. A "még 350 millió" az eddigieken felül van, nem annyi az összköltség.
Qqberci
@csak úgy...: Nagyon-nagyon hülye és mocsok... Fejenként egy ezres, az neki semmi?...
Qqberci
Rákosi semmiképp nem volt egy Grál-lovag, de a Várba még Ő sem költözött fel, mert azt az elnyomás, az uralkodás jelképének tartotta...
csak úgy....
@cs.n.: Összeg? hát nem ingyen van? ;) ...el tudom képzelni,hogy nekik ez nem péz,föleg ,hogy a múlt évben ,sikerült nekik megint egy nagyot csavarni a magyarok pöcsin...,ki sem bírom mondani,hogy mennyi milliárd+ adót szedtek be.
Nessy
Azért ennyire ne tessenek már debilnek nézni a lakosságot, "miniszter et."! Hát ki csodának kerül pénzébe ez az egész cili - buli? Pénztáros Mészáros fizeti???
colibri
Honnan szerzi be orbán maga köré életkortól függetlenül ezt a sok húgyagyú kiszolgálót, aki gondolkodás nélkül csak azt mondja, amit hallani akar? Méghogy nem kerül semmibe! Ááááááá, de miért mondja, kussoljon inkább!
Maxipocak
Értem.Szóval az EU fizeti. Usq. 1mrd€...Mutterod hogy van bitte?
rohács1926
Gergőke, ne legyél büszke magadra. Ezzel a kijelentéssel nem te hazudtad a legnagyobbat!
Van még hová fejlődnöd a csapatodban. Bár elismerés gyanánt mondom; kellően vastag bőr kellett ehhez a népbutító dumához is..
Yoda69
Akkor ki fizeti a cehhet? orban, akinek 700e forint megtakaritasa van? Na ne nezzek mar ennyire hulyenek a magyarokat.
Desischado
Tényleg??? Ennyire hülyének néz bennünket ez a kis mocsok gerinctelen féreg? Bizony sajnos, ezt is MI FIZETJÜK, MINT EDDIG IS MINDENT! DE MEDDIG MÉG???!!! gergőke, a jó edés mamikádat nézd hülyének, te rohadt szemét!
justhpeter
@colibri: Orbán mellett csak olyanok élhetnek meg, akik még nála is primitívebbek - ami nagy szó - és ostobábbak. Mi más okból futhat mondjuk egy Rezsi Szilárdnak a szekér ? Gulyás testvér meg rekordot is döntött, hiszen már a "bemelegítés" előtt vált teljesen hiteltelenné.Bizonyította, hogy hazudozni már azelőtt tudott, mielőtt megtanult írni, olvasni. Ez Viktorunk szemében óriási kincs. Az már a mi bajunk, hogy ezekkel a minimális, de haszontalan képességekkel ma Magyarországon bárki államtitkár, vagy miniszter lehet.
1magyar
Hát ki fizeti? Orbán vagy Gulyás saját zsebből?
lampa laz
Tanulmányai, református gimnázium, katolikus egyetem... mindig mondtam, h a vallás csak hülyíti az embereket.
colibri
@justhpeter: Igen, csak olyanok élhetnek meg mellette és nagyon sokan vannak. Rezsiszilárd csak a jéghegy csúcsa, de Kósától, Semjéntől az összes szóvivőig, államtitkárokig hosszú a sor és kevés kivétellel magasan iskolázottak. (lásd. Kovács Ceut végzett szóvivőt). A mi bajunk főleg az, hogy buta, kimosott agyú polgártársunkból van túl sok.
Főlökött
Már csak 1 kérdésem lenne, ki vetett szemet a Nemzetgazdasági Minisztérium és a BM. épületére ?
Nessy
Hallottam egy olyan feltételezést, miszerint a fideszes politikus is volt ember, csak később visszafejlődött!
namihami
Lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom. De nem bánnám, ha ezt a ""semmibe került"" kicsit bővebben kifejtené a Gergelygyerek.
Mert, be kell vallanom, nem látom tisztán az összefüggést az eddig elköltött pénz és a ""semmibe kerül"" között.
balos
Mindfenki annyit ér,amennyit a maffia rá költ!Ez TÉNY!
advocat
Gergelyke! Te ekkora ésszel miniszter vagy? Vagy csak fested magad? Ki a búbánatos vén Isten fizeti az adót? Én is (csak áfából 27 %). Nem kellene inkább lemondani? Még egy-két ilyen duma és a kormány lesz hülye, vagy nézik annak a hozzáértőbbek. Jó. Nem fidesznyikek, mert nekik minden mindegy, csak ti mondjátok. És elhiszik. Ez olyan agymosás féle.
m3mber
Akkor ki fizeti a révészt?
Orbán, saját zsebből?

Ez a hatalomról szól!
ül a hatalmaskodó a várban, a hegyen,elszigetelve, mindenkitől védve, és néz le az alattvalóira.

És ezek még csak fel sem fogják, hogy mit tesznek...
A világ tényleg beteg - amit a Magyarországi gyalázatosan buta geci paraszt politikusok tovább betegítenek - de Magyarország sokszorta betegebb a világ betegségénél !!!

A hülye fidsznyikesek pont ezt nem látják.

Hol van az a fogadó iroda, ahol lehet nagy tételben fogadni a világ ellen?
papa.49
Mégis mit gondolsz te síkhülye barom szőrösszar, ki a nehézség ha nem az adófizetők ???
Ekkorát már ne hazudj, mert még megárt az egészségednek !!!
kisrigó
Egy biztos, hogy nagyot hazudni már tud, sőt jó színész, mert röhögés nélkül el tudta mondani! Még lézer jani is csettinthet, amikor hallotta. Várom a "drága viktorunkat" imádó, ájtatos szomszédomat, hogy ezt is elhiszi-e? Attól tartok, hogy igen, hisz a TV-ben mondták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.